Acasă YouTube Vrei să încerci o afacere în România? Uită-te la acest clip ÎNAINTE...

Vrei să încerci o afacere în România? Uită-te la acest clip ÎNAINTE să iei o decizie

1458
2

Există foarte mulți tineri care NU VOR SĂ PLECE la muncă în străinătate, înainte să încerce să facă ceva la ei în țară. Există foarte mulți tineri care vor să dechidă un business în România, dar care din păcate habar nu au în ce se bagă. De ce spun asta? Ei bine, a avea un business corect și cinstit în România poate efectiv să te transforme într-un om al străzii, și asta doar din cauza bugetarilor lacomi și nepăsători din ANAF.

Dacă cumva, o să rămâi în urmă cu birurile față de ANAF, afacerea ta se va duce de râpă 100%, pentru că ale tale conturi vor fi golite de această instituție publică absolut jegoasă. Dacă nu vei avea banii necesari în conturi, bugetarii din ANAF te vor transforma într-un boschetar fiscal, conturile tale vor fi blocate până datoria ta față de ANAF va fi stinstă.

Asta înseamnă că tot ce-ți întră în conturi, se va duce la ANAF. Tu deja nu mai contezi, pe bugetarii jegoși din ANAF nu-i interesează că-ți distrug viața și familia pentru niște nenorociți de bani. Nu-i interesează că-ți merge greu afacerea și că dacă le dai lor bani, tu riști să-ți pui familia în pericol, riști efectiv să ajungi în stradă cu copii cu tot, întrucât nu vei mai avea cu ce să-ți plătești chiria, ratele la bancă, angajații dacă cumva ai așa ceva, etc.

Așadar, cei care doresc să se avânte într-un „business corect și cinstit” în România, să fie foarte atenți. La prima problemă apărută, or să fie executați fără remușcări de bugetarii din ANAF, al căror scop este acela de a aduna bani de pensii MAI, de pensii speciale, de salarii nesimțite pentru alți bugetari angajați pe pile în alte instituții publice.

Mai multe detalii în clipul de mai jos.

 

Articolul precedentAm primit și eu POPRIRE de la ANAF. Din nou! La 8:06 AM
Articolul următorBabuinii sălbatici și Revelionul
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here