Acasă Blog Am primit și eu POPRIRE de la ANAF. Din nou! La 8:06...

Am primit și eu POPRIRE de la ANAF. Din nou! La 8:06 AM

1907
2
POPRIRE de la ANAF

Popririle, pardon, tâlhăriile făcute de ANAF împotriva cetățenilor corecți și cinstiți, care își declară veniturile dar care din evidente probleme financiare rămân în urmă cu plata birurilor, au devenit ceva la ordinea zilei. Hoțiile înfăptuite de această instituție publică absolut sinistră sunt imposibil de oprit pentru că din păcate, băncile, sunt părtașe la această nemernicie. Da, băncile care profită prin dobânzi și comisioane de oamenii de rând, așa zișii clienți, nu doresc să-i ajute cu nimic atunci când ANAF trimite poprire.

Nu mă înțelegeți greșit, peste tot în lume oamenii dau Cezarului ce-i al Cezarului, însă nicăieri în lume oamenii corecți și cinstiți nu sunt tâlhăriți de bani atunci când afacerile lor au probleme financiare. Asta se întâmplă doar în România, unde bugetarii incompetenți puși pe posturi pe pile de partid sau relații de rubedenie, au un singur scop: să fure tot ce pot de la cei care-și declară veniturile, apoi au probleme financiare care-i împiedică să-și mai plătească birurile față de mizeria asta de stat.

Ce se întâmplă cu cei care fac evaziune fiscală? Ce se întâmplă cu cei care nu-și declară niciodată veniturile? Ce se întâmplă cu rromii, cu interlopii, cu cei care se laudă pe Facebook cu topuri de bani? Primesc și ei vreo poprire? NICIODATĂ.

Cei care sunt tâlhăriți periodic de ANAF prin aceste popriri mizerabile sunt fix cetățenii care vor să fie corecți. Fix cetățenii care își fac o firmă, fix cetățenii care dau facturi și taie chitanțe. Acum, trageți voi concluzia, merită să-ți declari veniturile în România? Merită să lucrezi corect în România din moment ce la primul hop, vine ANAF și își bate joc de tine?

 

 

Articolul precedentBANI PENTRU TRÂNTORI – Uniunea Europeană acordă 25.000 de euro trântorilor români
Articolul următorVrei să încerci o afacere în România? Uită-te la acest clip ÎNAINTE să iei o decizie
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here