Acasă Blog Nici paznic nu mai poți să fii fără atestat

Nici paznic nu mai poți să fii fără atestat

193
1

S-a întors lumea cu fundul în sus, în ziua de azi nici paznic nu mai poți să fii fără atestat. Da, ca să păzești uși, porți, ori pe la supermarketuri, ai nevoie de un atestat special, de un curs de calificare. Astăzi trebuie să devii calificat în funcția de paznic, altfel nu are cum să te angajeze nimeni. Este mai mult decât ridicol la ce s-a ajuns în România.

Băieții deștepți cu relații pe la Guvern au obiceiul să scoată fel de fel de legi, care mai de care mai ridicole la prima vedere, dar dacă stăm să le analizăm observăm că ele sunt cu dedicație. Așa că nu mică mi-ar fi mirarea să aflu că de fapt aceste atestate au fost introduse în niște vremuri când se putea obține doar într-un singur loc, la o singură firmă, care are eventual filiale în toate județele țării. Cam așa merg lucrurile în România, o bătaie de joc cap coadă.

Cine știe ce le mai trece prin minte celor de la Guvern pe viitor, cine știe ce interese or să mai apară, dar putem să ne așteptăm să vedem atestate și pentru femei de serviciu, și mai ales pentru cei care lucrează la roabă și la lopată. Atestatul pentru condus roaba ar fi imperios necesar, cu examen de top poligon. Absolut ridicol ce fel de țară am ajuns, tot ce se face, toate legile care se dau, se dau pentru a stoarce și mai mulți bani de la populație.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here