Acasă Blog Când te apuci de renovări trebuie să mai și termini

Când te apuci de renovări trebuie să mai și termini

113
0

Să te ferească Dumnezeu să stai la bloc și să ai parte de genul acela de vecini care se apucă de renovări și nu mai termină. Mă confrunt cu un asemenea episod de vreo lună, chiar două, și când îmi e lumea mai tragă mă trezesc cu bormașina în cap de la 8-9 dimineața, uneori chiar și sâmbătă când oamenii vor și ei să doarmă mai mult, să se odihnească după o săptămână grea de muncă. Bine, uneori mai contează și cantitatea de bun simț pe care o ai atunci când renovezi…

Chestia care mă scoate din sărite este că oamenii nu dau cu bormașina o săptămână zi de zi, să termine, să treacă eventual la etapa următoare. Nu, ei dau azi cu bormașina, mai dau peste 3 zile, apoi iar pauză câteva zile, și tot așa. În ritmul acesta cu siguranță îi prinde Crăciunul tot cu demolările și pe noi în pragul unei crize de nervi. Nu am înțeles niciodată genul acesta de oameni care-și cumpără un apartament apoi nu mai au bani de renovare.

Și dacă nu mai au bani, se trag pe cur luni de zile. Deranjează întreg blocul și nici acolo la ei nu termină. Cam asta e România din păcate, o țară în care treburile personale sunt mult mai importante ca liniștea celor din jur, mult mai importantă decât modul în care o să te înțelegi cu vecinii pe viitor și așa mai departe. Pe unii pur și simplu nu-i interesează decât de propria lor persoană, să le fir lor bine și cam atât, restul dă-i în mă-sa, să suporte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here