Acasă Blog Despre SALARIILE NESIMȚITE de la Poliția Locală. Da, noi le plătim și...

Despre SALARIILE NESIMȚITE de la Poliția Locală. Da, noi le plătim și pe acelea!

1015
0
Poliția Locală

Salarii nesimțite, pensionari MAI de lux, cam asta găsești prin funcțiile publice de la cea mai ineficientă instituție publică din România. Funcțiile publice au devenit un fel de robinet pentru scurgerea banului public sub forma pensiilor și a salariilor. Astăzi prezentăm declarațiile de avere ale unor „directori” din Poliția Locală, dar nu dintr-un singur oraș, ci din toate colțurile țării.

În România există 6 milioane de contracte de muncă, 6 milioane de angajați, dintre care jumătate sunt bugetari. 3 milioane de oameni care muncesc la privat sunt taxați și impozitați la maxim, sunt menținuți săraci intenționat, pentru ca statul să aibă bani pentru cei 3 milioane de bugetari cu salarii și pensii nesimțite.

Nu am să pot să pricep niciodată ce a putut să muncească un cadru MAI, astfel încât să merite să iasă la pensie la 40 de ani, cu o pensie nesimțită de 10.000 de lei pe lună. Știm cu toții faptul că Poliția Română este VARZĂ, doamne ferește să ai nevoie de această instituție publică.

În timp ce oamenii care chiar au muncit o viață întreagă, muncă grea, primesc de la stat 1200 RON pensie pe lună, pensionarii de lux din MAI cu pensii de 10.000 de lei lunar nu se mai satură de bani, se mai bagă și pe la Poliția Locală, de unde mai primesc un salariu de 10.000 de lei//lună.

Cine plătește toată această lăfăială bugetară? NOI! Fraierii care muncesc la privat și care sunt jumuliți prin taxe și impozite de ANAF, recent și prin POPRIRI. Da, dacă îndrăznești să ai probleme financiare în România, vin bugetarii din ANAF și îți fură tot ce ai prin conturi. Că nu-și permit să rămână fără bani de pensii nesimțite MAI.

Mai multe în clipul de mai jos.

 

Articolul precedentBANI PENTRU TRÂNTORI – Uniunea Europeană acordă 25.000 de euro trântorilor români
Articolul următorAm primit și eu POPRIRE de la ANAF. Din nou! La 8:06 AM
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here