Acasă YouTube Babuinii sălbatici și Revelionul

Babuinii sălbatici și Revelionul

700
0

Știrea cu babuinii sălbatici care au devastat o vilă de Revelion, a făcut înconjurul sistemului solar, și nu oricum, ci cu viteza ciumei. Mulți dintre noi ne întrebăm oare cât timp trebuie să mai treacă, astfel încât poporul să se cizeleze un pic, căci deja sunt mai bine de 14 ani de când România a fost primită în UE.

Începe să se vadă mult mai clar lipsa de educație în jurul nostru, cu cât generația post Revoluție ajunge la 40 de ani, cu copiii după ei de 20 de ani. Este mai mult decât evident faptul că nu ai cum să educi pe cineva ca părinte dacă tu în sinea ta ești un needucat. Pe vremea lui Ceaușescu, cei care făceau asemenea fapte ar fi ajuns probabil la canal de unde nu s-ar mai fi întors niciodată, însă în ziua de azi, când legile penale sunt special construite în favoarea infractorilor, slabe șanse să-i vedem pe acești babuini sălbatici după gratii. De fapt, în orice țară civilizată ar fi ajuns la pușcărie, în afară de România.

A, și mai umblă vorba prin presă că acești sălbatici ar fi fost drogați cu heroină și marijuana. Am impresia că în România s-a facilitat incredibil de mult vânzarea de droguri. Se pare că e foarte simplu pentru cetățeni să facă rost de cocaină, heroină, marijuana. De ce? Pentru că poliția doarme în birouri la căldurică, așteptând vârsta de pensionare de 47 de ani. Până la urmă de ce să-ți riști viața alergând după infractori când nu ți se întâmplă absolut nimic în cazul în care nu o faci?

Sau cine știe, poate acest comerț cu droguri în România este cu avizul poliției, care-și ia partea? Sau poate chiar ei sunt cei care vând asemenea droguri din moment ce ele ajung atât de simplu la oricine în România? Sunt întrebări pe care începi să ți le adresezi când vezi că la orice chef mai mare în România se aude de droguri, când tot mai mulți șoferi sunt descoperiți în trafic drogați, etc..

Articolul precedentVrei să încerci o afacere în România? Uită-te la acest clip ÎNAINTE să iei o decizie
Articolul următorTUPEU incredibil marca BANCA TRANSILVANIA. Stăpână pe banii tăi?
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here