Acasă YouTube TUPEU incredibil marca BANCA TRANSILVANIA. Stăpână pe banii tăi?

TUPEU incredibil marca BANCA TRANSILVANIA. Stăpână pe banii tăi?

824
0

În weekend am avut nevoie să retrag de la bancomat suma de 12.000 de lei. Client Banca Transilvania, evident. Știam că există o limită de retragere zilnică, dar nu știam cât. Intru în cont în aplicația bancară și observ că este 9000 RON. Interesant zic, și ce facem până la 12.000 de lei cât aveam nevoie?

Dau telefon la bancă să le zic să modifice limita și am parte de cel mai utopic dialog pe care l-am trăit în 33 de ani de viață. Mi se spune de un angajat Claudiu, că nu se poate. Deloc. Că dacă vreau mai mult de 9000 de lei, să mă duc la casierie, dar fiind în weekend, banca era evident, închisă! Ori să aștept până ziua următoare, când pot retrage alți 9000 de lei.

Băi fraților, am zis c-o iau razna. Adică eu plătesc comisioane de peste 400 de lei anual la Banca Transilvania, sunt client de ani de zile, și nu pot să-mi scot banii mei munciți corect și cinstit în weekend? Banca Transilvania se face stăpână pe banii mei în weekend să înțeleg? Cam da…

Și alte bănci au limite la retragere dar când ai nevoie de mai mult, dai telefon și îți modifică TEMPORAR limita, ori te lasă să retragi cât ai nevoie contra unui comision de 5 lei. Ei bine, Banca Transilvania nu te lasă. Poți să ai nevoie de medicamente, de intervenții chirurgicale, oamenii nu se înduplecă, nu te lasă să-ți scoți banii de la ei. De ce? Probabil în weekend îi rulează ei la fondurile de investiții.

Pentru a doua oară Banca Transilvania îmi demonstrează că are respect zero față de clienții săi. Prima dată mi-a demonstrat-o în momentul în care ANAF a început cu popririle. Ei în loc să mă apere și să țină cu mine, au ținut tot cu ursul, adică cu ANAF, și au încuviințat popririle în secunda 2 în care acestea au fost lansate de către ANAF. Parcă aș fi fost dușmanul lor de moarte, nu client.

Vă spun sincer, m-a șocat tupeul acestei bănci. Cum să nu permiți clientului să-și scoată banii de la tine? Ești stăpână pe banii lui sau cum vine asta? Și m-a șocat și lejeritatea cu care îmi spunea acest lucru operatorul Claudiu, de parcă era ceva foarte normal și firesc ca o bancă să nu îți dea banii tăi CÂND AI NEVOIE, că evident aveam nevoie de ei, nu-i scoteam doar de dragul de a-i număra fizic.

Nu-i nimic, mergem mai departe. Cum am abandonat ING după 15 ani de colaborare, din pricina nesimțirii, așa vom face și cu Banca Transilvania.

Așadar, oameni buni, dacă sunteți clienți ai acestei bănci, aveți mare grijă la acest aspect. Nu se știe când veți avea vreun membru al familiei pe masa de operație, ori în mare nevoie de vreun medicament scump, o să moară cu zile din cauza acestei bănci care NU TE LASĂ SĂ-ȚI SCOȚI ÎN WEEKEND BANII TĂI MUNCIȚI, popriți cu atâta rapiditate în colaborare cu ANAF în caz de nevoie. La popriri nu comentează nimic, nu există limită, culmea, popresc orice sumă alături de ANAF. Clientul când are nevoie???

Articolul precedentBabuinii sălbatici și Revelionul
Articolul următorANAF pornește executări silite PENTRU SUME DEJA PLĂTITE
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here