Acasă Blog Viața în România – Muncești 12 luni și primești bani doar pe...

Viața în România – Muncești 12 luni și primești bani doar pe 5 luni

154
0

Dacă știe cineva, dacă cunoaște cineva o țară în lumea asta în care cetățenii să fie mai jupuiți de bani prin taxe și impozite cum sunt în România, să facă bine și să lase un comentariu la acest articol.

După cum putem vedea în imaginea de mai sus, un român ajunge din cauza taxelor și impozitelor să muncească 1 an de zile și să fie plătit doar pentru 5 luni. Taxele pe muncă sunt aproape jumătate din salariu, respectiv 42.8%.

Doar din taxele pe salariu, ți se iau 5.136 luni din munca ta, cu alte cuvinte muncești GTATIS pentru stat fără să primești niciun ban. Apoi, trebuie să punem la socoteală și TVA la tot ce cumpărăm cu banii rămași din salariu după impozitarea de 42.8%.

Așadar, după TVA de 19% la tot ce cumperi ajungi să muncești 1 an de zile și să iei bani doar pentru 5 luni.

CUNOAȘTE CINEVA O ȚARĂ ÎN LUMEA ACEASTA ÎN CARE DINTR-UN AN, 7 LUNI MUNCEȘTI PENTRU STAT ȘI 5 LUNI MUNCEȘTI DOAR PENTRU TINE?

Aceasta este cauza pentru care România se confruntă cu o sărăcie specifică țărilor Africane, nu ai cum să trăiești bine dacă ești corect și cinstit din moment ce din 12 luni, 7 le muncești pentru stat și 5 pentru tine.

Articolul precedentDe unde au bugetarii bani de case și mașini de lux…
Articolul următorAvând în vedere că este vorba despre o colaborare pe termen lung…
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here