Acasă Blog De unde au bugetarii bani de case și mașini de lux…

De unde au bugetarii bani de case și mașini de lux…

155
0

Bugetarii devin încet dar sigur noua burghezie, întrucât dacă le vezi declarațiile de avere te iei cu mâinile de păr. Case, case de vacanță, apartamente, terenuri, mașini, multe din ele de lux. De unde oare? Din salariile de 5000 de lei pe lună? Din păcate tot ce ține de domeniul public este crunt afectat de virusul numit șpagă. Șpaga în România se dă în plic și nu apare în niciun cont. Apare însă sub formă de case, mașini de lux pe care nimeni sănătos la cap nu le poate explica în vreun fel, nici măcar atunci când vine vorba despre medici și sistemul sanitar.

Sistemul sanitar… Unde un director de ambulanță a reușit performanța să culeagă în câteva zile o șpagă de 108.000 de euro.

„Din comunicatele DNA, rezultă că directorul s-a implicat în trucarea examenelor, obţinând oneros, cu titlu de mită, 108.000 de euro, în doar 16 zile, în perioada 2-18 mai 2022, bani remişi la o spălătorie şi la o pensiune din Piatra Neamţ. Tranşele au fost în număr de trei, ale având valori de 40.000, 20.000, respectiv 48.000 de euro.”

Vă dați seama câte zeci de milioane de euro au strâns bugetarii ăștia în ani de zile dacă ei doar în 16 zile făceau suta de mii de euro. Absolut incredibil.

Absolut incredibil cât de nedreaptă este țara asta, oamenii care muncesc corect și cinstit trăiesc în mizerie, în sărăcie și fără vreo speranță că le va fi cândva bine, în timp ce bugetarii se lăfăie în salarii babane și șpăgi în cantități industriale. Vă dați seama ce e în țara asta în restul stațiilor de ambulanță? Aici avem doar un singur caz. Tot ce este atins de sistemul bugetar este corupt până în măduva oaselor, ireversibil, iremediabil.

Articolul precedentCirculați pe propria răspundere pe domeniul public?
Articolul următorViața în România – Muncești 12 luni și primești bani doar pe 5 luni
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here