Acasă Blog Circulați pe propria răspundere pe domeniul public?

Circulați pe propria răspundere pe domeniul public?

140
0

Există în oraș o clădire care a început să se degradeze. A fost mult timp sediul Banc Post, după ce banca a plecat de acolo clădirea nu a mai fost închiriată de nimeni. Este foarte mare și deși este situată în centrul orașului Drobeta Turnu Severin, oraș distrus din punct de vedere economic, probabil nu prezintă interes pentru niciun business. Problema este că încep să cadă fațade, tavane și alte treburi în capetele celor care circulă pe domeniul public iar proprietarii au decis să repare clădirea cu… un afiș.

Nu orice fel de afiș, ci unul nesimțit, plin de tupeu jegos.

„Păstrați distanța față de clădire. Circulați sau parcați pe PROPRIE RĂSPUNDERE”

Da, un mesaj nesimțit, venit din partea unor oameni care au foarte mulți bani dar care nu sunt dispuși să miște 1 leu dacă nu închiriază cineva locația respectivă. Evident că mesajul este unul strâmb, nu există proprie răspundere când vine vorba despre domeniul public. Dacă cineva circulă pe acolo și-i cade fațada în cap, idioții care au lipit acest mesaj sunt buni de plată.

Asta e țara din păcate, dacă eram în străinătate probabil s-ar fi conformat și ar fi reparat fațada de frică să nu le ia Primăria clădirea… În lumea civilizată se întâmplă și astfel de lucruri, tocmai ca să nu apuce tot felul de nesimțiți să cauzeze pagube cetățenilor sau chiar moartea…

Articolul precedentRezultatul sclavagismului modern…
Articolul următorDe unde au bugetarii bani de case și mașini de lux…
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here