Acasă Blog Rezultatul sclavagismului modern…

Rezultatul sclavagismului modern…

123
0

M-am dus ieri pe la Cora și am zis să cumpăr un corn să mănânc. L-am luat din raft, l-am pus în coș, am ieșit din magazin, m-am pus pe o bancă și am luat cornul. Mi s-a părut dubios faptul că ambalajul era umflat ca un balon, mai avea puțin și pocnea… Mă uit la data expirării și văd 23.02.2023. Ieri a fost 23 martie deci CORNUL ERA EXPIRAT FIX DE O LUNĂ. O lună fraților, nu o zi, nu o săptămână. O lună.

Uite așa se îmbolnăvește omul, așa se îmbolnăvesc copiii căci ei cumpără să le ia la școală sau pur și simplu să le mănânce când ies de la școală. Întrebarea de bază este de ce se vând cornuri expirate la ditamai hipermarketul Cora din Drobeta Turnu Severin?

Ei bine, acesta este rezultatul sclavagismului modern, implementat de managerii acestor magazine. Ideea este destul de simplă: angajezi un om și-l muncești cât pentru patru. Evident, omul fiind exploatat peste măsură, începe să facă greșeli, ori efectiv NU ARE TIMP să se ocupe de toate sarcinile care i se pun în cârcă. Sau pur și simplu pentru că salariile sunt mici, aceștia nu-și dau interesul.

Să mă duc la OPC cu cornul și bonul? Nu se va rezolva nimic. Amenzile sunt mizilic pentru asemenea coloși economici. Mai bine punem pe internet să știe și alții, să fie atenți când se duc la cumpărături.

Articolul precedentDe ce banii CASH nu vor dispărea niciodată din România
Articolul următorCirculați pe propria răspundere pe domeniul public?
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here