Acasă Blog Ura nejustificată a unora pentru mașinile electrice

Ura nejustificată a unora pentru mașinile electrice

109
0

Observ în jurul meu foarte multă lume care face mișto de mașina electrică, oameni de tot soiul care încep să-mi arate mașini electrice care au luat foc cu scopul de a-mi transmite „Vezi? Vezi? Na mașini electrice, astea ia foc!”. Da, ca și cum până la apariția mașinii electrice, niciun autoturism nu mai luase foc. Oamenii au o ură inexplicabilă pentru tehnologie și nu am înțeles niciodată de ce.

Tehnologia avansează constant și lucrul acesta ne poate ajuta destul de mult, chiar și în viața de zi cu zi. Dacă tehnologia nu ar fi evoluat, astăzi cei care-mi scot ochii cu incendii ale mașinilor electrice nu ar mai fi avut ocazia să o facă dacă nu ar fi avut un smartphone, pe care să-l folosească în vederea scoaterii de ochi. Smartphone care ce să vezi are și el baterie, au fost destule știri și pe la TV cu case care au luat foc din cauza bateriilor de la telefoanele mobile ori de la laptopuri care au ars precum torțele.

Nu putem nici să ne întoarcem să fim niște sălbatici doar pentru că unele lucruri mai dau greș. Din greșeli apare practic evoluția, nu din lucrurile care ne ies bine din prima. Mașinile electrice sunt la început de drum și cu siguranță în viitorul apropiat, vor apărea niște baterii pentru ele care vor elimina această problemă și care ne vor ajuta să facem această tehnologie mult mai simplă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here