Acasă Blog Se înjură interlopii pe Tik Tok. Se bat pe cerșeală…

Se înjură interlopii pe Tik Tok. Se bat pe cerșeală…

83
0

Vremuri grele pe Tik Tok fraților, pentru cei care recent au descoperit că cerșetoria pe online este mai simplă decât cerșetoria prin Oslo. Marii interlopi care au făcut averi din trimiterea armatei de plozi la cerșit în străinătate, au început să se certe între ei pe donatori. Nu le mai ajung donatorii. Nu le mai ajunge cerșeala. Probabil și proștii care le dau bani doar ca să își audă numele pe un LIVE, au sărăcit.

Criză economică există pentru toată lumea, și pentru deștept și pentru prost. Diferența între deștept și prost este că prostul își dă și banul de pită în perioadă de criză, doar să se umfle puțin orgoliul în el și să-și mai audă un pic numele spus pe un LIVE care culmea prostiei, nici măcar nu rămâne înregistrat. Am trăit s-o vedem și pe asta, marii interlopi ai României să se certe pe donatori.

Bine, acuma și chestia asta cu interlopii… Ce interlopi până la urmă? Niște analfabeți cu maxim 4 clase care habar nu au să se iscălească? Niște oameni care au ajuns să facă averi colosale din cauza corupției din sistemele MAI și de justiție din România, nicidecum că le-a mers lor mintea la ceva interesant. Ce interlopi bău fraților că sunt clanuri de țigani analfabeți care trăiesc din cerșit și prostituție, și vânzare de droguri probabil cât și se permite, atât timp cât cotizează mai departe către sistemul corupt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here