Acasă Blog Ucraina primește ajutoare de peste 60 de miliarde de dolari din partea...

Ucraina primește ajutoare de peste 60 de miliarde de dolari din partea SUA

89
0

Ajutor nesperat primit de Ucraina, peste 60 de miliarde de dolari vor veni drept ajutor din partea SUA (sau mai bine zis NATO). Sunt niște bani cu care mai mult ca sigur va reuși să reziste în continuare pe front în fața Rusiei. Sincer nimeni nu ar fi crezut că Statele Unite vor trimite atât de mulți bani în Ucraina dar iată, se pare că există interese mari la mijloc. Este o mutare la care cred că nici Putin nu se aștepta, întrucât ajutoarele venite din partea NATO s-au cam subțiat pentru Ucraina cel puțin în ultimul an. Mai mult ca sigur planurile Rusiei vor fi grav date peste cap de aceste ajutoare.

Conflictul dintre Ucraina și Rusia este departe de a se stinge. Și sunt mulți care spun că Ucraina dacă vrea să termine bâlciul să predea armele și să se pună capră în fața Rusiei. Da, sunt convins că la fel ar spune și românii dacă cumva rușii ne-ar ataca și pe noi. Sau când vine vorba despre noi, despre terenurile și casele noastre, despre viitorul nostru, nu mai este valabil? Sunt de părere că ucrainenii trebuie susținuți până când rușii se vor sătura să tot ia bătaie și se vor retrage, altfel, Putin va primi de înțeles că poate să atace pe oricine și nimeni nu va riposta niciodată.

Da, americanii își bagă coada peste tot, știu. Dacă e bine, dacă e rău, Dumnezeu știe. Cert este că nu văd cum ne-ar fi nouă mai bine având Rusia la graniță. Rușii au stat pe capul nostru și pe vremea lui Ceaușescu, și după Revoluție și iată ce țară coruptă și plină de sinecuri am ajuns. Chiar dacă americanii au interesele lor, agenda lor, mai rău decât cu rușii nu cred că se poate. De la ruși nu avem nimic de învățat, economic o duc mai rău decât România, în schimb de la americani cred că am avea multe de învățat, mai ales din punct de vedere economic.

Și mai e chestia cu vizele, sunt mulți enervați de americani că cică noi i-am lăsat să pună scutul la noi în țară dar ei în schimb nu vor să ridice vizele pentru români. Păi ce țară din lumea asta ar ridica vizele pentru români când România este pe locul 2 în lume la capitolul emigrare definitivă, după Siria. Și în Siria mai înțelegi ce se petrece, acolo cad bombe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here