Acasă Blog Sandal mare în Banat cu rromii care au confiscat Timișoara

Sandal mare în Banat cu rromii care au confiscat Timișoara

109
0

Scandal, circ și panaramă ieri prin Timișoara (cu puțin noroc pe viitor în toată țara) cu rromii care în stilul lor caracteristic, s-au pus cu fundul pe ceva ce nu le aparține și anume o stradă din oraș. Au făcut fain frumos gard într-o parte, gard în cealaltă parte și au transformat o stradă publică în curtea lor privată. Oare în afară de România, se mai poate întâmpla o asemenea grozăvie într-o altă țară? Adică să vină cineva, eventual să dea șpăgi din bani nemunciți în stânga și în dreapta, și să confiște domeniul public și atenție, nu un teren la marginea orașului, ci o stradă dintr-un oraș precum Timișoara.

Când a venit Primarul cu buldozerul să dărâme gardurile făcute ilegal de rromi, vă dați seama ce scandal monstru a urmat. Cu amenințări, cu promisiuni că rromii cumpără pe oricine căci ei au bani și așa mai departe. Ce nu pricep eu este de ce nu-i calcă cei de la ANAF dacă tot se laudă că au atât de mulți bani încât pot să cumpere pe oricine.

Sau ANAF e doar pentru fraierii de rând care-și declară veniturile… Cam acesta este adevărul din păcate, oamenii cu bani pot să facă absolut ce vor în țara asta fără să-i întrebe nimeni de sănătate… Și atunci când vine cineva să readucă la normalitate lucrurile, în loc să tacă din gură căci au acționat ilegal, tot ei fac circ, CanCan și panaramă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here