Acasă Content Writing Meciurile „oficiale” Tik Tok – Sau cum să vezi cine fraierește mai...

Meciurile „oficiale” Tik Tok – Sau cum să vezi cine fraierește mai tare oamenii

101
0

Nu am văzut până acum ceva mai ridicol decât meciurile de pe Tik Tok. Ce se petrece mai exact în cadrul acestor meciuri? Păi se adună doi cerșetori, și așteaptă să primească bani degeaba de la cei care se uită. Și cine primește cerșeala cea mai mare câștigă meciul. Bine, adevăratul câștigător este chinezul cu Tik Tok-ul, întrucât platforma reține undeva la 70% din venituri în momentul retragerii dar hei, cui îi pasă din moment ce sunt bani cerșiți, pentru care nimeni nu muncește?

Sau bine, o fi ți țipatul „TAP TAP” o muncă, la cât de ridicole au ajuns lucrurile în ziua de azi. Sincer, nu mă mir că americanii se gândesc să interzică mizeria asta de platformă, care reușește să ciupească cu direcția China 70% din banii americanilor care decid că n-au altceva mai bun de făcut cu banii lor munciți decât să-i doneze pe internet la toți leneșii.

Sincer nu am o problemă cu faptul că oamenii donează, fiecare este liber să facă ce vrea cu banii lui, însă dacă tot vor să doneze, nu mai bine s-ar orienta spre cei care au nevoie de donații? Oameni bolnavi, oameni fără adăpost, oameni pentru care viața a ajuns foarte grea? De ce să-i dai bani unuia precum Daniel Balaș spre exemplu, om cât muntele care de când a descoperit cerșetoria pe Tik Tok s-a umplut de mașini de lux și de apartamente prin Dubai.

Ok, are toantele lui care în loc să-și îngrijească copiii cu banii respectivi, aleg să-i doneze lui pentru Lamborghini, dar acuma pe bune chiar nu găsești să donezi cuiva care chiar are nevoie de donații? Sau nu te interesează să faci o faptă bună, te interesează să-ți auzi numele pe un LIVE cu 400 de persoane. Absolut penibil și ridicol ce se petrece pe Tik Tok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here