Acasă Blog La români le place „să se râdă”

La români le place „să se râdă”

106
0

Audiență maximă la televizor, la emisiunile care par a fi umoristice. Audiență maximă pe internet pe YouTube unde oamenii fac fel de fel de provocări „amuzante”. Audiență maximă pe Tik Tok unde marii smardoi interlopi s-au apucat de cerșit și de înjurat unii cu alții doar pentru a face circ la care să râdă lumea. Care lume? Care are minte să priceapă ce se petrece acolo mai bine zis, lumea care nu are probabil nici diploma de bacalaureat, nu mai zicem de studii superioare.

La români le place „să se râdă”… Dacă le-ar place ”să se și muncească” la fel de mult, cred că România nu ar mai fi pe ultimele locuri în UE la capitolul PIB pe cap de locuitor. Din păcate, oamenii buni de muncă s-au săturat de mizeria din România, și-au făcut bagajele și au plecat în țări normale unde în primul rând sunt respectați ca oameni, nu doar plătiți omenește. Fuga de muncă este ceva cât se poate de real în România și se vede acest lucru pe Tik Tok.

Într-adevăr, Tik Tok nu e școală, nu are nicio treabă cu educația. Este o platformă de socializare care are drept scop stoarcerea proștilor de bani. Maimuțoii care se înjură și fac audiență rămân cu 30% din cerșeala primită în timp ce chinezii de la Tik Tok rămân cu 70%. Dar e bine, orice numai să nu ne ducem la muncă. Și 10% dacă ar da Tik Tok din cerșeala primită, tot ai vedea toți moroii, toți garoii cu mâna întinsă pe Tik Tok. Până la urmă e mai comod pe Tik Tok decât la colțul străzii mai ales în vremea aceasta când temperaturile din termometre sunt destul de scăzute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here