Acasă Blog Neseriozitatea – motivul principal pentru care România merge ca racul

Neseriozitatea – motivul principal pentru care România merge ca racul

113
0
LEAD Technologies Inc. V1.01

Neseriozitatea este trăsătură de caracter în România și din păcate se trage din sărăcie. Cu cât oamenii sunt mai săraci și mai munciți pe nimic, cu atât devin mai neserioși, mai lipsiți de interes. Oamenii funcționează pe bază de motivație, funcționează pe bază de vise care trebuie îndeplinite, și atât timp cât ești un om sărac, nu prea ai șanse să ți le îndeplinești pentru că de cele mai multe ori, îndeplinirea viselor este strâns legată de situația materială.

Neseriozitate vezi la casiera de la supermarket, la oamenii care lucrează la supermarket și care pun produsele în locuri greșite pe rafturi, din lipsă evidentă de interes pentru munca pe care o fac. Neseriozitate mai vezi în mediul online unde cel puțin în România, nimeni nu răspunde la e-mail. Zici că suntem în Epoca de Piatră când oamenii încă nu au auzit de răspuns la e-mail. Neseriozitatea este la tot pasul în această țară care din păcate pare că nu se mai face bine vreodată.

Neseriozitate vedem și la cei care ne conduc. Primari, parlamentari, președinți de stat, miniștri. Când vreodată ați luat contact cu un politician care chiar a făcut ce a promis în campania electorală? Niciodată. Nu există așa ceva pentru că nu există seriozitate. Un om serios nu se apucă să mintă oamenii doar pentru a ajunge el pe o poziție care-i facilitează accesul la niște bani. Țara asta tot ca racul va merge, adică îndărăt, atât timp cât oamenii nu devin serioși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here