Acasă Content Writing TOP 3 modele de interfoane pentru scările de bloc 

TOP 3 modele de interfoane pentru scările de bloc 

1289
0

Decizia de a securiza scara blocului prin intermediul interfoanelor este una salutară, însă în secunda doi după luarea acestei decizii vine întrebarea: ce model de interfon trebuie instalat? Ei bine, celor care se confruntă cu o astfel de dilemă se adresează acest articol, în care vom prezenta 3 modele foarte populare de interfoane folosite în România pentru securizarea scarilor de bloc. 

TOP 3 modele de interfoane pentru scările de bloc 

1. INTERFOANELE ELECTRA

Sunt de departe cele mai populare, le vedem cel mai des instalate prin scările de bloc. Calitatea și trăinicia lor și-au spus cuvântul de-a lungul timpului. Sunt simplu de instalat și foarte ușor de reparat în momentul în care apar defecțiunile. 

Interfoanele ELECTRA mai ies în evidență și prin aspect, atât unitățile exterioare cât și cele interioare arată foarte bine, modern, se integrează foarte bine atât în apartamentele renovate cât și în cele bătrânești.

2. INTERFOANELE GENWAY

Genway este producător mondial de sisteme de securitate, în special interfoane. Produsele lor ies în evidență atât prin aspect cât și prin funcționalitate. Interfoanele Genway se pot monta în variantă îngropată dar și aplicată, în funcție de necesitate iar un plus al acestui model este faptul că în cazul unei defecțiuni apărute într-un apartament, nu apar erori pentru întreg sistemul de interfon. 

Aceste interfoane sunt destul de personalizabile, posturile din interior pot alege între soneria electronică clasică și un ton de apel.

3. INTERFOANELE RESEL

Resel este o companie românească specializată în producerea de sisteme de securitate, în special interfoane pentru scări de bloc sau case. Interfoanele Resel vin cu niște funcții destul de interesante pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează. 

Unul dintre cele mai interesante aspecte legate de interfoanele Resel este faptul că acestea se comportă ca niște centrale telefonice, drept urmare este permisă comunicarea directă între apartamente. O funcție foarte utilă în momentul în care pe scara blocului apare o problemă ce necesită comunicarea directă și rapidă între vecini. 

De asemenea, interfoanele Resel fiind create de români pentru români, au protecție anti vandalizare. Butoanele sunt din aluminiu și astfel nu pot fi topite de dezaxați cu brichetele. Din păcate acest tip de vandalizare a devenit celebru și foarte des întâlnit în România, însă iată, cei de la Resel au adus pe piață un produs care nu mai poate fi vandalizat prin această metodă.

Acestea sunt cele mai importante 3 branduri de interfoane pentru scările de bloc. Rămâne la aprecierea fiecăruia, ce tip de interfon se potrivește cel mai bine pentru situația pe care o are de rezolvat. Cert este faptul alegerea unuia dintre cele 3 modele prezentate în acest articol va fi una de succes. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here