Acasă Content Writing 6 idei interesante de cadouri pentru bărbați

6 idei interesante de cadouri pentru bărbați

960
0
cadouri pentru bărbați

Alegerea cadoului perfect pentru un bărbat poate să fie de multe ori dificilă. Nu neapărat din pricina faptului că nu există inspirație în ceea ce privește alegerea, ci mai degrabă din cauza faptului că nu prea există magazine în care să găsești lucruri cu adevărat interesante.

Magazinele de cadouri de prin Mall-uri au fost nevoite să își închidă activitatea din pricina pandemiei de COVID 19, în timp ce majoritatea magazinelor de cadouri online din care puteai totuși comanda câte ceva, sunt pline de marfă generală care din păcate nu stârnește interesul nimănui.

Din fericite, există și Jubi.ro, un nou magazin online destinat celor care sunt în căutare de cadouri bărbați interesante, din care se pot comanda lucruri atât interesante cât și utile pentru sărbătorit. Așadar, iată 6 idei interesante de cadouri pentru bărbați, care pot fi comandate din magazinul online jubi.ro.

6 idei interesante de cadouri pentru bărbați

1. TASTATURA LASER

Un cadou extraordinar pentru bărbații pasionați de tehnologie, în special pentru cei care nu se pot despărți de telefonul mobil. Cu siguranță mulți dintre noi am avut momente în care am fi apreciat o tastatură reală atunci când am avut conversații mai lungi prin mesaje pe WhatsApp sau Messenger, dar am fost nevoiți să ne descurcăm cu tastatura telefonului. Această tastatură laser ocupă foarte puțin spațiu, așa că poate fi transportată cu ușurință peste tot.

2. BATERIA SOLARĂ

Unul dintre cele mai enervante lucruri care ni se poate întâmpla în epoca modernă, este să rămânem fără baterie la telefon atunci când plecăm în vacanță. Această tragedie poate fi evitată prin intermediul unei baterii externe de capacitate generoasă (10.000 mAh), care se poate încărca de asemenea singură, de la soare, prin intermediul panoului solar integrat în carcasă. Este o idee excelentă de cadouri bărbați care sunt și utile celor care le primesc.

3. CUTIE DE PRÂNZ ELECTRICĂ

Spuneam mai sus faptul că este destul de dificil să găsești cadouri bărbați care chiar să fie utile. Cutia electrică pentru prânz se adresează în special celor care sunt mereu pe drum și care nu au mereu posibilitatea să oprească la un restaurant pentru a lua masa. Acest cadou elimină din start nevoia unui cuptor cu microunde ori a unei butelii de voiaj pentru a încălzi mâncarea, dar și transportul alimentelor în alte vase ori recipiente.

4. PUZZLE 3D DIN LEMN

O idee de cadouri bărbați excelentă pentru a demonstra utilitatea unui obiect dăruit. Un puzzle 3D nu rămâne un simplu joc ce-ți pune mintea la contribuție pentru câteva ceasuri. Acesta devine o minunată operă de decor în momentul în care asamblarea este finalizată. Există foarte mulți bărbați pasionați de puzzle în România, cu siguranță mulți vor considera acest „BIG RIG” atât o provocare cât și un obiect de decor mai mult decât fantastic.

5. ȘTAMPILA PENTRU GRĂTAR

Evident, nu putea lipsi din această listă și o idee de cadouri bărbați mai amuzantă, pe care chiar nu o poți trece cu vederea. Știm cu toții faptul că noi românii suntem pasionați de grătare. De fapt, dacă s-ar organiza Cupa Mondială la Grătare, dacă am participa, cu siguranță ne-am întoarce de acolo cu medalia din aur. Ideea de a ștanța friptura pe grătar cu numele maestrului bucătar, mi se pare o idee de cadou extraordinară care cu siguranță va stârni amuzamentul în cadrul evenimentului organizat. Este un cadou bărbați prioritar în ideea în care se apropie cu pași repezi vara.

 

6. JOC RULETĂ

Jocurile sunt mereu super recomandate atunci când vine vorba despre cadouri bărbați, însă devin banale dacă nu aduc nimic în plus, dacă sunt genul de jocuri de care te bucuri o dată apoi le pui înapoi în cutie și uiți de ele. Ei bine, acest joc de ruletă aduce shot-urile în prim plan, și poate fi o distracție ieșită din comun chiar în cadrul petrecerii onomastice. Este și destul de ieftin, așadar devine cadoul perfect și pentru cel care-l dăruiește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here