Acasă Blog Sincer încă nu-mi vine să cred că există oameni care cred că...

Sincer încă nu-mi vine să cred că există oameni care cred că Pământul este plat

103
0

Eu când am auzit pentru prima dată că există oameni care discută despre posibilitatea ca Pământul să fie plat, am crezut că este o glumă, eventual că oamenii respectivi fac mișto sau se distrează, pentru ca mai apoi să aflu că există adevărate organizații internaționale care primesc o grămadă de fonduri pentru a susține o asemenea imbecilitate.

Bine, oricum România este plină de experți în absolut orice. De la pandemii, la războaie, mai nou la teorii ale conspirație legate de planetă, care este plată de fapt asemenea unei monezi sau ceva de genul. Absolut halucinantă prostia unora și ce-i mai îngrijorător este faptul că vezi cu cât tupeu abordează proștii asemenea subiecte. Ei sunt ferm convinși că au dreptate. Se țin ca orbul de bâtă în fața oricărui argument care ar putea să demonstreze oricărui om normal adevărul.

Românii se pricep la orice, la extratereștrii dacă există sau nu, dacă au ajuns americanii pe lună sau au filmat în deșert toată măgăria și așa mai departe. Să te ferească Dumnezeu de românul cu prea mult timp liber, că-i capabil să dezbată cu tine orice subiect și să te ferească Sfântul să nu-i dai dreptate în ceea ce susține.

Nu pricep de ce nu vin ăștia din Ucraina, SUA, Israel sau Iran să ceară sfaturi pe stradă la români, pentru că mai mult ca sigur orice conflicte s-ar domoli cât ai zice pește. Ar îngropa cu toții securea războiului și lucrurile ar reveni la normal pe întreaga planetă. Cred că acesta este unul dintre motivele principale pentru care lucrurile nu se schimbă niciodată în bine în România. Oamenii sunt atât de ocupați să-și dea cu părerea despre absolut orice, încât nu mai au timp de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here