Acasă Arhiva Se face vâlvă pe la TV cu virusul pentru că se fac...

Se face vâlvă pe la TV cu virusul pentru că se fac bani grei pe seama acestei aparente crize

852
0
virusul

Magazinele se golesc, măștile se scumpesc, etc. Televiziunile au tot interesul să o țină langa cu coronavirusul lui Pește Prăjit. Atât timp cât proștii stau cu ochii lipiți de ecrane și se sperie de toate prostiile spuse de „jurnaliști”, lor le convine. Banii curg pentru toată lumea. Audiență = bani și cu cât este mai multă, mai intensă, cu atât banii din publicitate sunt mai mulți. Nu ați observat cum s-au înmulțit reclamele la medicamente antigripale în ultima vreme? Normal, e coronavirusul la modă.

Dacă aș avea puterea măcar o zi să controlez CNA-ul, cred că aș închide absolut toate „haznalele” de știri. Că oricum numai știri nu prezintă. Decât să bage spaima-n proști mai bine să facă documentare despre pinguini, marmote, elefanți, etc. Aș închide pe lor Antena 3, B1, Realitatea TV, România TV, Digi 24 și toate aceste bisericuțe românești conduse de doi acționari principali: foamea de bani și partidele politice. Dacă am trăi într-o țară normală, nu cred că am avea astfel de televiziuni.

Trăim din păcate într-o țară de lumea a 3-a, și sincer habar nu am ce căutăm noi la masa celor civilizați în Uniunea Europeană. Că suntem cu cel puțin 50 de ani în urma lor ca și nivel de dezvoltare. Ne-au acceptat din două motive probabil, datorită punctului strategic la Marea Neagră și a pieței de desfacere. Europenii au văzut că românii sunt idioți și suportă orice, de la prețuri la alimente similare cu prețurile Europei dezvoltate, la dobânzile bancare, de 3-4 ori mai mari la noi decât în UE.

Ați văzut voi pe cineva să iasă în stradă să protesteze că ING vine în România cu o dobândă de 5% pe an când în Olanda același timp de credit îl oferă cu dobândă de 1%, maxim 1.5%? Nu, din contră, tot apar oameni pe la porțile lor care vor credite. Că televizorul de 3 metri care trebuie pus în sufragerie, la care să se vadă mai bine coronavirusul explicat de „specialiști”, costă mult.

Articolul precedentHoții nu sunt doar prin Parlament. Sunt și printre bugetarii analfabeți, incompetenți, băgați pe posturi plătite regește pe pile ori șpagă
Articolul următorCând aud că în România există oameni care cheltuie 50 și ceva de mii de euro pentru o mașină, mă apucă scârba
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here