Acasă Arhiva Hoții nu sunt doar prin Parlament. Sunt și printre bugetarii analfabeți, incompetenți,...

Hoții nu sunt doar prin Parlament. Sunt și printre bugetarii analfabeți, incompetenți, băgați pe posturi plătite regește pe pile ori șpagă

924
0
Hoții

Băi fraților, cât se fură în țara asta mi se pare absolut incredibil. Și mi se pare incredibil și nivelul de ipocrizie al cetățenilor care fură. Au tupeul să mai arate cu degetul înspre politicieni, și să se declare indignați de faptul că aceștia… fură. Haideți să ne facem înțeleși un pic.

Cred că peste 90% dintre români fură într-un fel sau altul. Că este vorba despre un autoturism cu motor mare înmatriculat pe persoană cu handicap, astfel încât să nu se plătească impozit. Că este vorba despre un PFA care la final de an ce să vezi, are 1000 de lei profit.

Că este vorba despre asistentele care scot de prin spitale saci întregi cu medicamente sau alte lucruri pe care mulți dintre noi le cumpărăm din banii noștri când ajungem pe mâna doctorilor, deși plătim CASS de ne spargem lună de lună către stat. Că este vorba despre bucătăresele din instituțiile publice care pleacă zilnic acasă cu plasele pline de mâncare.

Că este vorba despre bugetarii care pleacă mult mai repede de la serviciu deși sunt plătiți regește să stea 8 ore la muncă. Tot un furt este. Avem în mentalitate acest furt și sincer să fiu nu știu dacă ne vom elibera de el prea curând. Păi cum să nu fure fraților politicienii. Ei nu tot din societatea noastră se cocoață acolo sus? Sau îi aduce vreun OZN de pe Marte? Tot de-ai noștri sunt.

Să fim o idee mai puțin ipocriți, ok? Toți cei care lucrează la stat sub denumirea de „bugetari” găsesc să se lipească la ceva ce ori nu trebuie nimănui și se poate lua, ori la niște lucruri foarte utile și foarte căutate în societate pe care le pot fructifica într-un fel sau altul. Că doar șefii nu îi vor da în gât atât timp cât își primesc și ei partea. Cam așa stau lucrurile pe la noi prin România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here