Acasă Blog Schimbările climatice nu sunt chiar o invenție a Ocultei Mondiale

Schimbările climatice nu sunt chiar o invenție a Ocultei Mondiale

93
0

Uneori mă amuză teoriile unora și altora, legate de schimbările climatice. Mulți oameni au impresia că schimbările climatice sunt o poveste, că Oculta Mondială este răspunzătoare de aceste deranjamente naturale, cu scopul de a stăpâni omenirea. Mi se pare interesantă această abordare cu Oculta Mondială, mai ales atunci când am ocazia să stau de vorbă cu cineva care o dă cu Oculta Mondială în sus și în jos. Îmi place să întreb acești oameni unde are sediul Oculta Mondială sau cum pot să mă alătur și eu organizației. Evident, sunt niște ironii fine de care unii nici măcar nu se prind.

Schimbările climatice sunt reale și din păcate, lumea pe care o știam noi cândva nu va mai fi niciodată la fel. Una dintre cele mai importante schimbări climatice se rezumă la dispariția anotimpurilor. Vedem cu toții că nu mai avem primăvară și toamnă, iarna se schimbă în vară foarte rapid, în doar câteva zile de cele mai multe ori. Anul acesta nu am mai avut primăvară deloc, am trecut de la 9-10 grade direct la 25 -30 de grade. Evident că schimbările climatice există, sunt reale și sunt cauzate de foarte multă poluare cu care planeta noastră din păcate nu este obișnuită.

Se poluează într-adevăr foarte mult, avansul tehnologic nu vine fără poluare la pachet. Important este că în ultimii ani, tehnologia a evoluat suficient cât să poată să mai domolească efectele poluării. Spre exemplu, astăzi există camioane electrice și camioane electrice care funcționează pe bază de hidrogen, emisiile poluante în cazul lor sunt zero. Camioanele diesel sunt de departe cel mai important poluator din Europa atunci când vine vorba despre vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here