Acasă Blog Combinația perfectă, vinzi apartament în curul Olteniei și cumperi altul la Timișoara

Combinația perfectă, vinzi apartament în curul Olteniei și cumperi altul la Timișoara

177
0

Nimic nu se compară cu lăcomia săracului. Lăcomia săracului iese în evidență atunci când ajunge să pună mâna pe ceva, respectiv pe un apartament pe care dorește să-l vândă. Dar nu dorește să-l vândă la un preț corect, nicidecum.

Dorește să-l vândă unui fraier care să-i dea pe el suficient de mulți bani astfel încât leneșul să-și poată cumpăra alt apartament sau chiar o casă într-o zonă mult mai bună.

Spre exemplu, în Drobeta Turnu Severin fomiștii cer undeva la 50.000 de euro pentru un apartament cu două camere. Orașul nu are industrie, nu are loc de muncă, dacă nu ai pile la bugetari absolut mori de foame. Fomiștii vor să vândă la Severin cu 50.000 și să cumpere la Timișoara sau la București tot un apartament cu 2 camere, care ce să vezi, tot cam 50.000 de euro costă. Interesantă combinația săracilor de la Severin, nu?

Am citit mai demult despre un cuplu destul de comic, oamenii s-au gândit să-și vândă apartamentul cu două camere și să ceară pe el ca înecații un preț exorbitant, pe motiv că atât le trebuie lor. Nu știam că apartamentele în România se evaluează în funcție de nevoia de bani a proprietarului dar în fine.

Oamenii voiau să se mute de la două camere la trei camere și sperau că vor putea face chestia asta fără să fie nevoiți să scoată bani din buzunare. Au stat vreun an de zile cu anunțul ridicol pe net și evident, nu a interesat pe nimeni. După vreun an, i-au pus un preț normal, l-au vândut, au pus ei diferența de bani și au cumpărat un apartament cu trei camerei. Ferească Dumnezeu, multă lume sucită pe planeta asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here