Acasă Blog ROVINIETA.ONLINE – METODA PERFECTA DE GESTIONARE A ROVINIETELOR PENTRU PARCURI AUTO

ROVINIETA.ONLINE – METODA PERFECTA DE GESTIONARE A ROVINIETELOR PENTRU PARCURI AUTO

465
1

Administrarea unui parc auto nu este o sarcină ușoară, mai ales atunci când acesta are în componență zeci, poate chiar sute de vehicule și utilaje. Sarcinile sunt multe și mari consumatoare de timp, începând cu conceperea de documente necesare administrării și funcționării parcului auto și terminând cu gestionarea consumurilor și consumabilelor specifice (carburanți, anvelope, piese auto, etc).

Programele de reparații și întreținere pentru vehicule trebuie și ele concepute într-un mod care să nu afecteze buna funcționare a companiei. Peste toate acestea, mai trebuie făcute ITP-uri, asigurări RCA, asigurări CASCO și nu în ultimul rând ROVINIETE pentru TOATE vehiculele existente în parcul auto.

Administrarea unui parc auto este după cum putem observa, un job mai mult decât solicitant însă partea bună este că în ziua de azi tehnologia începe să ne ajute destul de mult. Există portaluri și softuri care pot contribui la eficientizarea administrării parcurilor auto, există programe care reușesc să ofere în mod surprinzător, TIMP LIBER.

Astăzi discutăm despre rovinieta.online, un portal de management interactiv al rovinietelor destinat parcurilor auto, un soft care are foarte multe avantaje mai ales pentru administratorii de parcuri auto de foarte mari dimensiuni.

AVANTALEJE ACHIZIȚIEI ȘI MANAGEMENTULUI ROVINIETELOR PRIN INTERMEDIUL ROVINIETA.ONLINE

  1. DEȚII LA UN LOC DOCUMENTELE DE PLATĂ ȘI ISTORICUL DE ACHIZIȚIE

Să fii administrator de parc auto și să comanzi roviniete de pe 10 site-uri diferite, să mai vină și șoferii cu chitanțe de la fel și fel de benzinării, duce simplitatea administrării spre calvar.

Rovinieta.Online vine în ajutorul administratorilor de parcuri auto și oferă posibilitatea de a crea un cont de client pe platformă și de a achiziționa online roviniete pentru toate vehiculele aflate în parcul auto. Astfel, se creează automat o bază de dată online și un istoric cu toate rovinietele cumpărate.

Acest tip de management va reduce la zero șansele ca un vehicul să iasă pe drumurile publice fără rovinietă întrucât va fi foarte simplu de controlat dacă există sau nu rovinietă valabilă.

  1. SE POT EMITE MAI MULTE ROVINIETE ÎNTR-O SINGURĂ COMANDĂ

Discutam mai devreme despre timp, despre faptul că meseria de administrator de parc auto necesită foarte mult timp, sarcinile de serviciu sunt foarte multe și fiecare dintre acestea sunt consumatoare de timp. Prin intermediul portalului rovinieta.online se poate scuti timp prin faptul că acesta permite emiterea mai multor roviniete în aceeași comandă.

Se poate importa în aplicație un tabel de comandă și astfel timpul economisit este direct proporțional cu numărul de roviniete emise în acel moment. Și partea cea mai bună este că acest serviciu este unul GRATUIT, nu pe bază de abonament.

  1. EXISTĂ ALERTE DE EXPIRARE PENTRU ROVINIETELE CUMPĂRATE

Amenzile pentru lipsa rovinietei sunt destul de mari, variază între 275 și 4500 RON, în funcție de categoria de vehicule. Autoturismele primesc 250 RON amendă în timp ce camioanele, vehiculele mai grele de 12 tone, primesc 6000 RON amendă.

Mai mult ca sigur niciun administrator de parc auto nu ar vrea să apară la sediul companiei plicuri cu amenzi, întrucât acestea ar fi dovada ineficienței lor în câmpul muncii. Emiterea de roviniete online prin intermediul portalului rovinieta.online aduce în prim plan și posibilitatea de alertare prin e-mail atunci când o rovinietă este pe cale să expire.

Această metodă de administrare roviniete parc auto oferită de rovinieta.online este singura prin care elimini 100% posibilitatea de a primi amenzi. Trebuie menționat faptul că alertele pot fi emise doar pentru rovinietele achiziționate pe o perioadă mai mare de 30 de zile.

  1. GESTIUNEA ROVINIETELOR SE POATE EXTERNALIZA CĂTRE PERSONALUL ROVINIETA.ONLINE

În cazul în care se stă foarte rău cu timpul, situație des întâlnită în managementul de parcuri auto, există posibilitatea de a externaliza emiterea  și gestiunea de roviniete către personalul rovinieta.online.

Se completează un tabel de comandă standardizat iar personal specializat se va ocupa de toată gestiunea rovinietelor, în intervalul orar  08:00 – 17:00, de luni până vineri.

Acest serviciu este de asemenea GRATUIT iar rovinieta.online își asumă în totalitate amenzile primite în cazul în care se constată că este vina personalului lor. Practic este o externalizare lipsită de orice risc.

După cum putem observa, există foarte multe motive pentru care administratorii de parcuri auto ar trebui să folosească serviciile oferite de rovinieta.online.

Discutăm despre un management modern al rovinietelor, care aduce în prim plan posibilitatea existenței istoricului, alertelor de expirare și chiar externalizarea emiterii de roviniete prin intermediul personalului calificat de la sediul rovinieta.online.

La final, mai trebuie menționat faptul că TOATE serviciile oferite de rovinieta.online sunt GRATUITE, nu conțin taxe suplimentare și nici comisioane.

Articolul precedentPOLIȚIA este oglinda societății
Articolul următorO să ajungem să facem RATE LA CIPSURI
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

1 COMENTARIU

  1. inlesneste din mai multe puncte de vedere administrarea rovinietelor si mai ales Alertele de expirare ce se trimit automat prin email sau whatsapp.

    Concluzie:
    Administrarea unui parc auto este un job soliticitant si, in ziua de azi, tehnologia ne vine in ajutor, oferind solutii simple si eficiente pentru a usura aceasta sarcina. Un exemplu de astfel de solutie e rovinieta.online, un portal interactiv care permite achizitionarea mai multor roviniete intr-o singura comanda si trimiterea automata a unor alerte cu scadentele rovinietelor. Administratorii de parcuri auto pot astfel redobandi timp si liniste stiind ca toate rovinietele detinute de companie sunt tinute sub control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here