Acasă Blog POLIȚIA este oglinda societății

POLIȚIA este oglinda societății

131
0

La orice oră treci prin fața IPJ din Drobeta Turnu Severin, o să vezi autospeciale parcate în zonele de acțiune ale indicatoarelor oprirea interzisă. Întrebarea de bază este DE CE? De ce niște oameni care îmbracă haina statului și sunt trimiși de șefi să amendeze cetățeni care opresc mașini în zone în care sunt amplasate astfel de indicatoare prin oraș, încalcă legea într-un mod mai mult decât sfidător, ziua în amiaza mare, chiar în fața sediului lor?

Cam asta este țara din păcate, poliția este oglinda societății. Dacă societatea colcăie de nesimțite, este clar că nici polițiștii nu vor fi cu bun simț, nici ei, nici șefii lor care ar trebui să le atragă atenția și chiar să le aplice sancțiuni atunci când greșesc. Se tot vorbește în mediul online despre faptul că societatea civilă nu este alături de polițiști… Ei bine, când vezi asemenea imagini nu îți este prea greu să-ți cam dai seama de ce…

Ce se vede în această imagine este cu atât mai grav cu cât IPJ Mehedinți beneficiază de 3 parcări imense deja, în care se pot parca sute de autovehicule simultan. Lenea și nesimțirea unora dintre bugetarii din cadrul acestei instituții sunt sfidătoare și întrec orice limită.

Articolul precedentAvând în vedere că este vorba despre o colaborare pe termen lung…
Articolul următorROVINIETA.ONLINE – METODA PERFECTA DE GESTIONARE A ROVINIETELOR PENTRU PARCURI AUTO
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here