Acasă Blog Rovinieta online – Cea mai simplă metodă de achiziție

Rovinieta online – Cea mai simplă metodă de achiziție

46
0
verificare rovinieta

Procesul de achitare a taxei de drum în România a fost destul de mult îmbunătățit în ultimii ani, dacă în trecut puteam cumpăra rovinieta doar din benzinării, astăzi putem cumpăra rovinieta online la orice oră avem nevoie de ea.

Internetul a ajutat destul de mult acest progres tehnologic prin faptul că a devenit un suport perfect pentru comerț. Apoi, odată cu apariția automatizărilor, a apărut și posibilitatea de a achiziționa rovinieta online. S-au dus vremurile când eram nevoiți să stăm la cozi prin benzinării doar pentru a achita o taxă de drum, astăzi ne bucurăm de mai multă libertate și confort prin intermediul roviniete.online, partener oficial CNAIR, specializat și autorizat pentru vânzarea de roviniete.

Șoferii care doresc să cumpere rovinieta online prin intermediul roviniete.online reușesc să se bucure de un set de beneficii mai mult decât interesante pe care le vom prezenta în cele ce urmează mai detaliat.

Ce beneficii au șoferii care decid să cumpere rovinieta online prin intermediul roviniete.online

  • Câștigă timp prețios pe care-l pot folosi în alt mod – comerțul online reușește să ne aducă în prim plan mai mult timp liber pentru noi, indiferent ce cumpărăm, chiar și o simplă rovinietă. De ce să mai stai prin benzinării când o poți cumpăra direct de pe internet prin intermediul roviniete.online? E mult mai comod, e cea mai simplă metodă de achiziție pentru roviniete din România, iar timpul câștigat îl poți folosi în alt mod.
  • Scapă de nervi și de stres suplimentar – nu cred că-i face cuiva plăcere să stea mereu la coadă. În benzinării se întâmplă de cele mai multe ori, mai ales în timpul orelor de vârf, să se facă niște cozi monstruoase. Statul la coadă termină psihic pe oricine, nu este doar un obicei umilitor pentru un client. Partea bună este că dacă achiziționezi rovinieta online, nu vei sta niciodată la coadă. Online nu se formează niciodată cozi.
  • Pot face economie serioasă de carburant – se întâmplă de multe ori să ai nevoie doar de rovinietă, nu și de carburant atunci când pleci cu mașina în afara localităților. Astfel, în funcție de locație, drumul până la benzinărie pentru a cumpăra rovinieta poate să însemne un ocol destul de însemnat, care se transformă în consum de carburant și automat în costuri suplimentare. Dacă achiți rovinieta online, faci economie de carburant clar.
  • Beneficiază de alerte pentru roviniete expirate – Alertele pentru roviniete expirate sunt excepționale. Sunt singura metodă prin care poți sta departe de amenzile CNAIR. Cu siguranță mulți dintre noi am luat amendă doar pentru că am uitat efectiv că ne-a expirat taxa de drum. Nu cred că dorește cineva intenționat să riște o amendă de minim 275 de lei în loc să achite 12.44 lei, cât costă rovinieta pentru o zi. Aceste alerte se activează automat după achiziția unei roviniete pe o perioadă mai mare de 30 de zile prin intermediul roviniete.online și cu puțin timp înainte de expirare, avertizează clientul prin SMS și e-mail de faptul că rovinieta urmează să expire.
  • Pot verifica online dacă mai au rovinietă valabilă – pe roviniete.online poți efectua foarte simplu o verificare rovinietă în cazul în care nu mai știi dacă mai ai sau nu rovinietă valabilă. Se poate întâmpla să pierzi chitanța și atunci automat nu mai ai cum să știi când anume ai cumpărat cu exactitate rovinieta, ca să știi când expira. Procedura de verificare este una destul de simplă, se verifică în baza numărului de înmatriculare și este un serviciu de asemenea oferit gratuit șoferilor din România, devenind și o metodă preventivă împotriva amenzilor CNAIR. Dacă nu mai știi când îți expiră rovinieta, clar nu mai pornești cu mașina la drum până nu-ți cumperi rovinieta online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here