Acasă Arhiva Românul nu ți-ar da o cană cu apă gratis nici dacă te-ar...

Românul nu ți-ar da o cană cu apă gratis nici dacă te-ar vedea că te tăvălești de sete

876
1
gratis

Știm cu toții ce gălăgie s-a făcut zilele trecute cu măștile chirurgicale vândute de oportuniști la supra preț pe internet. Lăsând la o parte faptul că cei care au cumpărat de la asemenea oameni, la asemenea prețuri sunt niște imbecili care nici măcar nu au cercetat un pic să vadă faptul că masa chirurgicală nu te ferește de niciun virus, ci împiedică virușii din tine să iasă afară, am ajuns la concluzia că românul nu ți-ar da o cană cu apă frate, gratis. Te-ar vedea că te zvârcolești cu ultimele puteri de sete, ar sta cu cana la capul tău dar nu țoi-ar da nimic dacă nu ai avea bani la tine.

Am discutat cu un astfel de nenorocit pe OLX, omul vindea cu 9 lei bucata, cu 9 lei masca. L-am întrebat efectiv de ce este nemernic, și cum are puterea să doarmă liniștit noaptea după ce știe că și-a bătut joc de foarte mulți semeni de-ai săi, oferindu-le niște produse la un preț cu 1000% mai mare față de normal. Că în mod normal o astfel de mască chirurgicală costă 50 de bani, adică 0.5 RON. Și ce credeți că mi-a zis individul? Vă las și dovada mai jos. Mi-a spus „Când o să ai simptome de Coronavirus, am sa ți-o vând la prețul de Italia. Acela fiind de 100 de Euro.” Auziți și voi gunoiul.

Mi-e scârbă de nenorociții ăștia care s-au obișnuit să trăiască dintr-o bișniță sinonim cu jecmăneala. Mi-e scârbă de faptul că sunt nevoit să împart aerul planetei cu un asemenea nenorocit care în loc de pupile rotunde cum are lumea de obicei, i-au crescut niște pupile în formă de dolar.

Articolul precedentNe cazăm la 2-3 stele sau alegem direct un hotel de 5 stele din București?
Articolul următorProstia oltenească bazată pe valoare, cocălăreală și șmecherie – din ce în ce mai greu de suportat
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here