Acasă Arhiva Pieton pe ploaie – așa vezi cât de nesimțiți sunt unii

Pieton pe ploaie – așa vezi cât de nesimțiți sunt unii

779
0
Pieton

Mă duceam zilele trecute pe la Cora să fac niște cumpărături. Afară ploua cu găleata. Eram pe jos, cu umbrela după mine. Băi fraților câtă nesimțire, cât egoism am putut să văd din partea unor șoferi. M-am scârbit, vă spun sincer.

N-au niciun fel de empatie față de pietoni, nu vor să le dea prioritate nici măcar la trecere. Te lasă să stai ca milogul cu umbrela în cap, la marginea trecerii pentru pietoni, se uită la tine pe geamul mașinii, de la căldurică, de la adăpost, dar nu opresc.

Îți râd efectiv în față și își bat joc de tine. Nu contează că ei stau la scuteală, că pe ei nu-i poluă. Important, cel mai important lucru pentru ei este să ajungă la destinație cât mai repede. Timpul lor este mult mai prețios decât un rahat de pieton plouat care vrea și el să treacă strada.

Băi fraților m-am scârbit de oameni, m-am scârbit de mentalități de-astea cocălărești, egoiste și arogante până la Dumnezeu. Am zic să rămân totuși în țară și încerc să-mi fac un viitor aici. Și din punct de vedere financiar aproape am reușit, nimic de obiectat din acest punct de vedere.

Am ajuns la concluzia că cine muncește și muncește bine, are chiar și în România. Dar ce te faci cu mentalitatea cocălărească a celor din jur? Cum te adaptezi la așa ceva? Căci pentru mine e din ce în ce mai greu din cauza nesimțiților.

Cred că o să ajung să-mi bag picioarele în ea de țară, și asta nu din cauza politicului, nu din cauza abuzului instituțiilor statului. Nu, pur și simplu din cauza celor de lângă mine, din cauza oamenilor care se pare că au devenit mult prea nesimțiți și aroganți.

Vorba aia, dă-i prostului bani pe mână, să-și cumpere case și mașini, căci așa vei vedea aluatul din care este conceput.

Articolul precedentCine sunt de fapt cei care votează cu Viorica
Articolul următorMotoare electrice – de unde le putem cumpăra pe cele mai calitative în România?
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here