Acasă Arhiva Cine sunt de fapt cei care votează cu Viorica

Cine sunt de fapt cei care votează cu Viorica

737
0

După ce au trecut și alegerile, am tot stat și m-am gândit cine sunt cei care au votat cu Viorica Prostilă. Că a luat cam 33% în turul 2 al alegerilor prezidențiale 2019. Am tot stat și m-am întrebat cine poate să susțină, cui poate săi placă, cine este în stare să se mândrească cu așa ceva.

În primul rând, bătrânii. Mari nostalgici Ceaușescu, pentru care singura lor legătură cu vremurile demult apuse a rămas PSD-ul. Ei se bucură și la suta de lei primită la pensie, nu contează că din cauza inflației, cu tot cu suta aia coșul zilnic este mult mai scump față de perioada când nu primeau suta.

După bătrâni, vin țiganii și asistații social. Ei mereu au votat cu PSD-ul pentru că ăsta a fost singurul partid care i-a suportat, care i-a susținut, care le-a dat pomană în schimbul voturilor lor bineînțeles. Să nu creadă careva că are PSD-ul o simpatie exagerată pentru ei sau ceva. Un fel de șpagă.

După bătrâni, asistați social, vin bugetarii. Le-au mărit salariile la bugetari (cu bani de la noi, de la proștii care sunt impozitați 42.5% pe salariu, pe muncă, nu cu bani de la ei de-acasă) și aceștia vor vota bineînțeles în consecință. Tot un fel de șpagă electorală e și cu salariile la bugetari.

După bătrâni, asistați social, bugetari, vin „antreprenorii cu firme de partid”. Există foarte mulți hoți care fură cu firmele, au contracte cu primăriile. Asta e clientela de partid. PSD-ul având cele mai multe primării, vă dați seama că are și cea mai multă clientelă de partid, clientelă care va vota bineînțeles cu cei cu care împart „prada”, cu cei care le dau contracte publice de jumulit.

Articolul precedentCum am ajuns să-mi cumpăr jante pentru mașină… NOI
Articolul următorPieton pe ploaie – așa vezi cât de nesimțiți sunt unii
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here