Motoare electrice

România s-a dezvoltat destul de mult din punct de vedere tehnologic în ultimii 10 ani, chiar dacă din punct de vedere industrial, țara rămâne încă în anonimat comparativ cu marile puteri ale Europei. Industria în România are capacitate mică. Ea există, există antreprenori și oameni de afaceri care pun pe picioare anual fel de fel de fabrici și făbricuțe. Cel mai bun exemplu pentru existența acestui tip de micro industrie îl reprezintă producătorii, furnizorii și magazinele de echipamente industriale, de la ventilatoare și pompe, până la motoare electrice.

Este destul de logic, dacă nu ar exista o industrie, fie ea și de mici dimensiuni, existența acestor producători, furnizori și magazine de echipamente industriale nu ar avea niciun sens. Mai mult, pe anumite nișe, există chiar probleme legate de prea multă diversitate și apare și problema mentalității ieftine a poporului român. Aceste probleme se văd cel mai bine atunci când vine vorba despre achiziția de motoare electrice. Se găsesc peste tot, chiar și în magazinele de bricolaj și nu că ar fi ceva greșit, dar din păcate apare inevitabil discuția legată de calitate.

Motoare electrice de calitate – absolut necesare pentru a deține un business corect

Românii au dorit dintotdeauna ieftin și mult. Și nu se sfiesc să aplice această mentalitate și în viața de zi cu zi, și în propriile afaceri. Nu este de mirare că foarte mulți industriași de talie mică se duc și cumpără motoare electrice foarte ieftine din magazinele de bricolaj de exemplu, motoare care evident n-au cum să aducă în prim plan o perioadă de funcționare îndelungată. Nicăieri în lume nu există calitate la bani puțini. Ba chiar mai mult, unii în loc să-și caute un motor compatibil 100% cu proiectul lor, cumpără un motor ieftin pe care-l adaptează ei la fața locului.

Această mentalitate trebuie să dispară pentru că este principalul vinovat pentru stagnarea micilor industriași. Nu ai cum să devii global dacă tu gândești ieftin. Trebuie să accepți calitatea și să fii dispus să o plătești. Cele mai frumoase povești de business au în spate oameni care au riscat și care au câștigat, dar niciodată oamenii respectivi nu s-au dat îndărăt de la calitate. În momentul în care oamenii vor căuta să cumpere motoare electrice de calitate, mentalitatea se va schimba și cu o altă viziune, poate vom avea și noi companii de renume la nivel mondial.

Motoare electrice – de unde le putem cumpăra pe cele mai calitative în România?

Există producători, furnizori, magazine online în România din care se pot comanda tot felul de motoare electrice, special adaptate diferitelor ansambluri pe care urmează să fie montate. Proconsilgrup.ro este unul dintre magazinele renumite pentru calitatea produselor comercializate. Acesta a luat ființă în anul 2004 și a reușit să rămână pe piață până în prezent, o piață care nu a favorizat niciodată pe cei care au avut alte interese, nu business-ul de calitate.

Pe lângă motoare electrice, cei de la proconsilgrup.ro mai comercializează reductoare și motoreductoare de turație, motovarietoare, variatoare de turație, convertizoare de frecvență, lanțuri Gall, pinioane și transmisii mecanice, vibratoare industriale, pompe și electropompe, ventilatoare industriale, silozuri și accesorii pentru silozuri, transportoare cu șnec și multe altele. De asemenea, un aspect prin intermediul căruia cei de la proconsilgrup.ro demonstrează un respect deosebit față de client, îl reprezintă faptul că oferă consultanță atât înainte de achiziție cât și după achiziție. Este o modalitate foarte bună de a te asigura că mulțumești un client, nu doar din punct de vedere calitativ. Așadar, avem de-a face cu un pachet de servicii aici, consultanță + produse de calitate, fapt ce transformă pe cei de la proconsilgrup.ro în recomandarea numărul 1 pentru cei care doresc motoare electrice de calitate.

Ideea e destul de simplă. Un produs de calitate oferit de o firmă de calitate te ajută destul de mult în dezvoltarea afacerii tale. Decât să cumperi ieftin și mult, și să ai mereu downtime din cauza defecțiunilor și intervențiilor de service, mai bine investești din start în produse de calitate, în motoare electrice de calitate pe care să te poți baza la orice oră și care să te ajute să-ți dezvolți afacerea, nu să ți-o încetinească sau să ți-i pună pe butuci.

Articolul precedentPieton pe ploaie – așa vezi cât de nesimțiți sunt unii
Articolul următorDespre aroganța săracului care-și vinde casa de foame
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here