Acasă Blog Peste tot se caută fraieri, nu parteneri. Nu doar în România…

Peste tot se caută fraieri, nu parteneri. Nu doar în România…

102
0

Discutam ieri cu un posibil „partener” de afaceri. Omul este din Portugalia, și vrea să instaleze pe unul dintre site-urile mele cu trafic destul de ridicat, niște bannere cu cazinouri. Zic ok, hai că Google oricum este o mizerie în România, plătește la nivel de India, hai să vedem poate reușesc să fac și eu un ban cu omul ăsta Fabio, mai ales că e cu cazino.

Și ce credeți fraților că-mi spune… Îmi face o „ofertă” de n-am s-o uit niciodată. Îmi zice că-mi dă o sumă fixă de nici mai mult nici mai puțin de 10 euro / lună. Au mamă… Asta da ofertă. Eu sincer am crezut că doar pe plaiuri mioritice se caută japcă și fraieri, dar se pare că e o chestie la nivel mondial. Cum naiba să pun reclame cazino pentru 10 euro / lună?

Băi frate și cum încearcă ei să te fraierească, o dau că vezi doamne că ai trafic din social media nu din Google, ca și cum ar conta. Nu are legătură de unde vin oamenii atât timp cât este o sursă organică. Dar na, ei încearcă. A pornit așa o foame generalizată la nivel mondial, dar nu o foame de bani ci o foame de prosteală.

Toată lumea caută să te facă, să te jupoaie, speră ca tu să nu te pricepi la domeniul lor astfel încât să fii simplu de manipulat. Cum naiba să instalez reclame la cazinouri pe site-ul meu cu 10 euro / lună când de la Google primesc de 20 de ori mai mult și tot nu sunt mulțumit, am impresia că mă cam trage în piept. Ferească Sfântul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here