Acasă Arhiva Pariuri sportive online – avantaje și dezavantaje

Pariuri sportive online – avantaje și dezavantaje

771
0
Pariuri sportive online

Discutam ieri cu un amic de-ai mei despre pariuri sportive online. Îi spuneam că nu pricep de ce mai există agenții de pariuri în oraș din moment ce oamenii pot plasa bilete la case de pariuri online. Ei bine, în acel moment a început o analiză a avantajelor și a dezavantajelor caselor de pariuri online pe care o voi sintetiza în acest articol. Sunt convins că mulți dintre voi v-ați gândit să vă faceți cont online și să jucați de acasă dar anumite aspecte v-au pus inițiativa în stand by. Haideți să vedem care sunt așadar cele mai mari avantaje și dezavantaje pentru pariuri sportive online.

Pariuri sportive online – avantaje

  • Biletele se depun online. Nu mai trebuie să pleci de acasă prin vânt și ploaie ca să poți juca la pariuri. Nu mai consumi combustibil cu mașina pe drum, etc. E mult mai confortabil și mult mai ieftin să joci la pariuri sportive online. Biletele depuse online au aceeași valoare precum biletele depuse la agenția din oraș, nu este nicio diferență, nu se percepe absolut niciun comision dacă alegi să joci online. Nu contează că ești plecat de acasă, ori într-o locație din care nu te poți deplasa pe moment. Poți juca de pe telefon.
  • Șansele de câștig cresc. Cotele nu sunt mai mari online dar dacă pregătești biletul zilei fotbal de acasă, vei putea să te gândești mai bine în confortul casei tale. Nu te grăbește nimeni, este liniște, din pricina gălăgiei specifică majorității caselor de pariuri din oraș, se pot strecura greșeli în bilet. În plus, dacă te poți concentra mai bine pe căutarea de evenimente favorabile, șansele de câștig cresc destul de mult.
  • Ai acces la mai multă informație. Una e când te chinui să compui pariul zilei de pe niște foi, ajutat eventual doar de telefonul mobil, și alta e când faci treaba asta din confortul casei tale, de la calculator. Ai acces mult mai rapid la informație, la site-uri care furnizează ponturi pentru fiecare zi în parte, etc. Să nu uităm faptul că cei care au informații corecte, de actualitate, sunt de obicei oamenii care câștigă periodic la pariuri.
  • Poți depune biletele mai rapid. Acesta este poate de departe cel mai mare avantaj al conceptului de pariuri sportive online. Cu toții am jucat la agențiile din oraș, am văzut care este procedeul: îți faci biletul pe foaie apoi trebuie să stai la coadă pentru a-l înregistra. Online nu trebuie să mai stai la nicio coadă. Biletul se înregistrează automat cu un singur click, indiferent cu care case de pariuri online Este o metodă foarte bună de a paria pe evenimente atunci când ești pe grabă, pe fugă, atunci când ești pe drumuri, etc.
  • Primești bonusuri la înregistrare. Există case de pariuri online care-ți oferă chiar și 100% din suma depusă prima dată, drept bonus. Ca să scoți banii câștigați din bonus trebuie să-i rulezi o perioadă. Cine se pricepe la pariuri sportive online nu va avea o problemă cu acest lucru. Din păcate, aceste bonusuri sunt disponibile doar atunci când îți faci cont pe o platformă de pariere online, ele lipsesc de la agențiile de pariuri din oraș.

Pariuri sportive online – dezavantaje

  • Procesul de retragere pare complicat. Pare doar, în realitate nu este. Multă lume se declară nemulțumită de faptul că pentru a retrage banii câștigați la pariuri sportive online, trebuie să trimită poze cu buletinul și chestii de genul. Nu este nimic ciudat, nu este nimic deosebit, și la agențiile din oraș atunci când ai câștigat un bilet, trebuie să dai buletinul, altfel nu-ți dă nimeni niciun ban. Cei „nemulțumiți” au probabil sub 18 ani, și sunt supărați că în online lucrurile sunt un pic mai serioase, nu se pot ridica banii cu buletinul altcuiva.
  • Banii nu sunt transferați pe car rapid. Dacă atunci când pui un bilet la o casă de pariuri din oraș ai posibilitatea să mergi să încasezi banii imediat după ce s-au finalizat evenimentele, online lucrurile durează vreo 2-3 zile. Trebuie făcută validarea biletului, ceea ce durează cam o zi, apoi încă o zi sau două transferul banilor din contul platformei de pariuri sportive online, în contul bancar.

Pariuri sportive online – CONCLUZIA

Concluzia este una destul de simplu de înțeles – trăim vremuri în care timpul a devenit de departe cea mai valoroasă resursă. Agențiile de pariuri sportive online reușesc să îți aducă în prim plan posibilitatea de a economisi timp iar acest lucru va schimba destul de mult pe viitor modul de pariere. Atât timp cât toți petrecem timp online, pe Facebook, atât timp cât toți suntem obișnuiți cu cumpărăturile online, nu văd motive pentru care ar mai trebui să pierdem timpul prin oraș, pe la agențiile de pariuri sportive gălăgioase. Momentan fiecare este liber să aleagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here