Acasă Arhiva Bătaia de joc ING – Card ING, Bancomat ING, Comision 3 RON

Bătaia de joc ING – Card ING, Bancomat ING, Comision 3 RON

806
0
ING

Nu mai știu al câtelea episod este, cei de la ING și-au făcut practic un obicei să-mi sară în ochi în ultimii ani cu fel de fel de pocinoage răsunătoare. Haideți să vă povestesc despre ultima pățanie. Ei bine, totul pornește de la niște reguli foarte prost gândite și veți vedea imediat de ce zic asta. Eu am card și cont la ei de mult timp, când am semnat eu contract cu ei aveam zero lei administrare cont, card, etc. Nu plăteam efectiv nimic decât 5 lei pentru Home Bank, un serviciu cu care am fost de acord și pe care l-am dorit. Ei bine, câțiva ani mai târziu, încep să mă trezesc cu fel de fel de comisioane ciudate, cauzate de niște reguli prostești pe care eu unul nu mi-am dat niciodată semnătura.

Astfel, m-am trezit dintr-o dată cu comisioane de 3 lei pentru fiecare retragere de la bancomatele ING. Da fraților, card ING, bancomat ING, comision 3 RON. La naiba zic, chiar mă simțeam revoltat. Că nici nu spune pentru ce este comisionul dacă intri în Home Bank. Mi se părea ciudat, cum naiba să îți taxezi proprii clienți la retragere la propriile bancomate? Cred că nicăieri în lume nu mai există așa ceva. Sun la ei și mi se spune că da, este un comision pe retragere, din cauza faptului că nu am avut tranzacții pe cont în ultimele luni mai mari de 700 RON. WTF, evident, o regulă nouă de-ale lor pentru care eu nu mi-am dat nici acordul nici semnătura. Și e și prostească pentru că poți îndeplini regula foarte simplu transferând bani dintr-un cont de economii sau SRL sau de la prieteni, etc.

Bătaia de joc este una supremă întrucât, dacă mă duc să retrag bani de la bancomatele străine, comisionul este de 2.5 RON. Vă dați seama ce minte a fost în spatele acestor noi reguli la ING. S-au gândit ei cum să-și bată joc rău de tot de o parte din clienți și au venit cu mizeria asta: comision la retragerea de la bancomatele proprii + comision mai mare decât la bancomatele altor bănci. Nu-i problemă ING, 2020 va fi un an al schimbărilor. Mi-a părut bine.

Articolul precedentCazul BUBU – Să nu donați fraților
Articolul următorPariuri sportive online – avantaje și dezavantaje
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here