Acasă Arhiva Culmea nesimțirii. După ce că un proces în instanță durează ani, judecătorii...

Culmea nesimțirii. După ce că un proces în instanță durează ani, judecătorii mai fac și grevă. Vor pensii speciale

877
1
judecătorii

Surpriză fără de margini fraților, judecătoria din Drobeta Turnu Severin nu mai muncește nimic dacă nu-i urgență. Cică judecătorii s-au supărat ca văcarul pe sat din pricina faptului că Guvernul PNL le-a tăiat pensiile speciale.

Dacă mă întrebați pe mine, pensiile speciale sunt o mizerie discriminatorie și o bătaie de joc cruntă la adresa cetățeanului de rând, cetățean care atât timp cât va munci la privat, nu va ajunge să aibă și el o pensie specială.

Doar bugetarii au pensii speciale și știm cu toții faptul că nu le merită. Tot ce ține de instituțiile statului este definiția incompetenței și a randamentului foarte scăzut. Drept dovadă, știm cu toții cam câți ani durează un proces în instanțele din România. Eu drept exemplu mă judec cu Primăria pesedistă din Drobeta Turnu Severin de mai bine de 1 an, și ce fac magistrații lui Pește? Amână încă o lună și jumătate termenul din februarie fraților.

Că ei au grevă sau ceva de genul. Cum își permit acești bugetari plătiți din banii noștri să ne facă așa ceva? Băi frate, dacă nu-ți convine sistemul cară-te că oricum nu aduci nicio îmbunătățire. Acuma vor și pensii speciale, nu le ajung salariile mărite oricum foarte mult de guvernul PSD. Vor avea o pensie mai mult decât decentă la final de carieră pentru că și contribuțiile sunt pe măsură. De ce au ei nevoie de pensie specială?

Ce fac ei așa de special ca să merite așa ceva? Să nu mai punem la socoteală faptul că dacă greșesc ceva prin procese și ce să vezi, asta se întâmplă destul de des, nu pățesc niciodată nimic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here