Acasă Arhiva Cred că unii n-au prea înțeles cum stă treaba cu întreținerea la...

Cred că unii n-au prea înțeles cum stă treaba cu întreținerea la oraș

891
0

Vă povesteam mai devreme despre greva magistraților. Mă uitam cu stupoare la sutele, miile de procese amânate de acești bugetari plătiți din banii noștri ca să ne facă zile fripte, și am dat peste câteva cazuri destul de interesante. Oameni dați în judecată pentru faptul că nu și-au plătit întreținerea. Asociațiile de proprietari i-au chemat la tribunal.

Eu unul am stat și m-am gândit un pic. De ce nu ți-ai plăti întreținerea frate? De ce te-ai mai mutat de la țară de la tine la oraș? Culmea că și la țară mai plătești una, alta. Desigur, costurile sunt mult mai mici la țară dar în fine. Am dat peste un caz pe site-ul judecătoriei din Drobeta Turnu Severin care m-a pus pe gânduri rău de tot.

Un individ era dat în judecată de către asociația de proprietari pentru neplata întreținerii. Apă, canal, căldură, apă caldă, de-astea de vin pe țeavă prin apartamente. Nimic special până aici, e plin orașul de bombardieri cu mașini scumpe la țară dar care nu prea le au cu plata la întreținere. Ei bine, cât credeți voi că avea omul ăsta de dat?

Vedeți poza de mai sus. Da fraților, peste 36.000 de lei. Am tot stat și am calculat. Cam câți ani nu o fi plătit omul ăsta nimic? 5 ani? 7 ani? 10 ani? Cât ar trebui să nu plătești nimic la întreținere ca să se strângă o asemenea sumă? Unii cred că nu au prea înțeles cum stă treaba cu orașul dar s-au încăpățânat în prostia lor să vândă totul de pe la țară și să vină pe aici. Ați auzit despre datorii la întreținere mai mari de 36.000 de lei? Eu nu prea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here