Acasă Arhiva Parcă cineva încearcă să saboteze statul

Parcă cineva încearcă să saboteze statul

862
0
anaf

Fraților, nici până acum nu a mai venit acea regularizare de impozite și contribuții pe 2016 de la ANAF. Am fost de câteva ori să întreb pe acolo și mi s-a spus în felul următor:

  • Nu există soft care să le calculeze (luna iunie)
  • A venit softul dar nu sunt calculate (iulie)
  • Au fost calculate dar Bucureștiul nu le dă drumul (august)

Băi nene, voi vă dați seama despre ce discutăm aici? Da, eu cetățean vreau să dau bani la stat și statul nu vrea să-i ia. Nu știu dacă or mai fi mulți ca mine dar e un semn de îngrijorare care mă face să mă gândesc la două ipoteze destul de sinistre, după cum urmează…

  1. Cineva sabotează voit statul. Cineva nu vrea bani la buget și nu emite niște foi cu care PFA-urile să plătească niște saci de bani. De ce nu ar vrea cineva bani la buget? Păi ca să moară capra partidului.
  2. Nivelul de incompetență e uriaș. Și asta chiar la conducerea ANAF. Cu toate acestea parcă mi-e și greu să cred că există atât de multă incompetență în țara asta, încât chiar nu mai există oameni capabili să lucreze pe la ANAF și să facă un pic de ordine acolo. Mi se pare ceva foarte ciudat că am trimis niște declarații în ianuarie, iar noi suntem aproape de octombrie și nu putem face plățile. Cineva se joacă la butoane pe acolo și din păcate, nu apasă pe ce trebuie.

Poate sunt eu paranoic dar asta e părerea mea. Nu se poate să existe un stat care să nu vrea banii contribuabililor. Nu există așa ceva, un străin care aude chestia asta râde de noi și cu fundul.

Articolul precedent10 motive să publici advertoriale SEO pe blogurile mele – Alex Ciocan
Articolul următorCum să optimizezi un BLOG astfel încât să devină perfect pentru publicarea de advertoriale
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here