Acasă Content Writing 10 motive să publici advertoriale SEO pe blogurile mele – Alex Ciocan

10 motive să publici advertoriale SEO pe blogurile mele – Alex Ciocan

2070
0
advertoriale SEO

Publicarea de advertoriale SEO nu e o sarcină atât de simplă în special pentru companiile care se ocupă cu optimizarea în motorul de căutare Google.  E dificil să găsești bloggeri cu care să te înțelegi la preț, care să-ți răspundă prompt la cerințe, care să accepte plata peste o perioadă de timp atunci când îți iei și tu banii pe campania SEO și așa mai departe. Așadar, dacă deții o companie SEO sau dacă lucrezi ca intern pentru un magazin online și dorești să publici advertoriale SEO pe net, iată cele mai importante 10 motive pentru care ar trebui să le publici pe blogurile mele. Dețin o rețea de 18 bloguri pe care se pot publica oricând asemenea texte.

10 motive să publici advertoriale SEO pe blogurile mele – Alex Ciocan

  1. Îți ofer factură. Dețin PFA cu cod CAEN 7311 – activități ale agențiilor de publicitate înființată în 2015. Nu mai trebuie să faci contracte cu reținere la sursă a contribuțiilor/impozitelor, etc. Procedura de colaborare este mult simplificată, cel puțin din punctul meu de vedere. Acum depinde și de tine cum preferi colaborarea.
  2. Îți răspund prompt. Dacă vrei să publici advertoriale SEO, tot ce trebuie să faci este să îmi trimiți un e-mail prin intermediul formularului de contact existent pe site-ul vandimaginatie.ro sau mă poți suna la numărul de telefon afișat tot acolo pentru detalii. Eu petrec la calculator toată ziua, așa că-ți voi răspunde la orice solicitare prompt.
  3. Am experiență de 2 ani. Deși scriu pe bloguri de mai bine de 2 ani, în 2015 am trecut oarecum la nivelul următor prin înființarea acelui PFA, cod CAEN 7311, prin intermediul căruia ofer servicii de redactare texte destinate publicității online la nivel profesional. Am lucrat și lucrez cu cele mai importante companii SEO din țară. Mai mult ca sigur vei găsi o cale să te înțelegi cu mine și la preț și la modul în care se va face publicarea.
  4. Am peste 13.000 de articole scrise. La ultimul recensământ particular am adunat peste 13500 de articole scrise pe blogurile mele, peste 18 la număr. Este o experiență cu care nu știu cine se mai poate lăuda în România la ora actuală. Marea majoritate a celor 13.000 de articole au fost scrise în ultimii 2 ani. Dacă vrei să publici advertoriale SEO pe blogurile mele și nu le ai scrise, redactate, eu îți stau la dispoziție și cu acest serviciu.
  5. Blogurile sunt pe nișe diferite. E imposibil să nu găsești un site în rețeaua mea pe care să nu vrei să postezi. Dețin bloguri tech, Android, ecologie, știri, personale, auto, feminin, travel, entertainment, DIY – casă și grădină, etc. Blogurile personale sau mai bine zis generale sunt vreo 4-5 la număr, cele mai dorite pentru advertoriale SEO.
  6. Blogurile sunt optimizate. Sunt optimizate pentru campanii de advertoriale SEO. Mai precis, marea lor majoritate au fost trecute pe https și dețin IP unic. De asemenea, temele blogurilor sunt plătite, existând 0 șanse ca site-urile să fie infestate cu SPAM. Nu în ultimul rând, nivelul de securitate implementat la nivelul lor este unul draconic.
  7. Blogurile au statistici constante. De vreo 2 ani de când mă ocup cu redactare texte la nivel profesional, am încercat să mențin statisticile constante. Astfel, în acest moment toate cele 18 bloguri ale mele au PA cuprins între 30 și 38. PA mai crește, mai scade dar este mereu în jur de 30-33.
  8. Blogurile vor fi aici și peste 5 ani. Cel mai mare coșmar al celor care se ocupă cu campanii SEO este dispariția blogurilor pe care postează. Sau a linkurilor din articole. E clar că dacă bloggerii închid taraba, omul se trezește fără niște linkuri pe care cineva a dat niște bani. Blogurile mele vor fi aici și peste 5 ani pentru că din asta trăiesc și nu am nici prostul obicei să scot linkurile din articole după câteva luni.
  9. Deadline-ul va fi respectat. Nu sunt genul de care să tragi pentru a-ți duce la bun final campania. Stabilim din start un deadline pe care-l voi respecta. Nu am întârziat niciodată vreun client și nici nu am de gând să o fac.
  10. Primești banii înapoi. Da, eu îți dau toți banii înapoi dacă la final nu ești mulțumit sau dacă pe parcurs apare o problemă care nu se poate rezolva altfel. Nu am avut până acum niciun client care să-mi ceară banii înapoi pentru că am reușit mereu să fac lucrurile ca la carte astfel încât să fie toată lumea mulțumită.

Acestea sunt cele mai importante 10 motive pentru care ar trebui să publici advertoriale SEO pe blogurile din rețeaua mea. Dacă ai întrebări, le poți lăsa în secțiunea de comentarii sau poți lua legătura cu mine prin intermediul portalului vandimaginatie.ro. Ai acolo și un număr de telefon în acest scop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here