Acasă Arhiva Ok, înțeleg că s-au scumpit toate, e criză. Dar medicamentele de ce...

Ok, înțeleg că s-au scumpit toate, e criză. Dar medicamentele de ce s-au scumpit cu 40%?

1183
0

Medicamentele s-au scumpit cu 40% pentru că… farmaciile. Farmaciile dintotdeauna au profitat la maxim de aceste crize „de sănătate”. Eu luam niște pastile pentru întărirea sistemului imunitar iarna și nu mai răceam, deloc. Era 27 de lei un flacon. Acum, când am fost să cumpăr, 37 de lei.

WOW zic, o scumpire cu 40%. De ce nu? Cine suntem noi să fim capabili să dăm o lecție acestor profitori? Că până la urmă ei nu te obligă să cumperi de la ei. O faci tu din simplă nevoie. Nu știu fraților, eu nu aș putea vreodată să am un astfel de business, adică să fac avere din boala omului.

Asta este fraților, trebuie să ne obișnuim cu ideea că trăim într-o lume în care celor din jur nu le pasă decât de bani. Nu știu, unii au impresia că pot să-i ia în buzunare pe lumea cealaltă, ori au de gând să-și clădească niște imperii astfel încât neamurile care vin din spate să nu mai fie nevoite să muncească.

Oare o exista pe planeta asta o națiune mai pusă pe jupuit decât a noastră? Nu mai zic despre ideea de a pune bani de-o parte cât pentru 10 generații, că altor nați am văzut că le place munca. Prin muncă Germania a ajuns unde este, Franța la fel.

România este unde este, adică în lumea a 3-a, pentru că oamenii fug de muncă, se refugiază în business-uri precum farmaciile, cu care pot specula anumite evenimente și astfel pot avea profituri uriașe. „Șmecherie” ar spune unii, „Îi duce capul pe români” ar spune alții. Da, de șmecheri și de inteligenți suntem ultimii în Europa ca țară.

Articolul precedentLa noi nu va fi problemă cu Coronavirus. Va fi problemă cu mincinoșii, cu „șmecherii”
Articolul următorLa ce sa te astepti cand mergi la prima consultatie la dentist
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here