Acasă Blog Jumătate dintre directorii Metrorex și-au angajat soțiile/soții la Metrorex

Jumătate dintre directorii Metrorex și-au angajat soțiile/soții la Metrorex

316
0

În acest moment, Metrorex are 8 posturi active de director. Ca orice instituție publică, e plin de posturi cu funcții de conducere, de salarii nu mai povestesc, salariile sunt pur și simplu o sfidare a cetățenilor care muncesc corect și cinstit la privat în România.

Ce mi se pare însă interesant este modul în care se fac angajările în aceste instituții publice de tipul Metrorex, căci se pare că a devenit o modă ca angajații să fie soț-soție. Oare atât de mare să fie competența în familiile celor deja angajați la Metrorex astfel încât soții/soțiile lor să câștige automat fără drept de apel concursurile pentru posturile vacante? Sau pur și simplu asistăm la celebra bătaie de joc a bugetarilor, care-și arvunesc din timp posturile vacante rudelor și prietenilor?

La Metrorex, doar din categoria directorilor, 4 din 8 au soțul/soția angajați tot la Metrorex. Mai sunt 3 necăsătoriți și unul are soție o doamnă notar care produce anual 3.5 milioane de lei, așadar nu ar putea s-o intereseze un post la Metrorex.

O bătaie de joc monstruoasă la adresa cetățenilor care muncesc corect și cinstit în țara asta, o sfidare fără de margini contra căreia ANI, agenția care ar trebui să vegheze la integritatea celor aflați în funcții publice, nu are nicio replică. Bugetar pe bugetar nu se anchetează, nu se dă afară…

De fapt, ce să ne mai mirăm, avem aici declarația de avere a președintelui ANI, soția dânsului este angajată tot la ANI, și pe lângă ANI mai este angajată și la ANAF, și la ASF. 3 salarii de la stat pentru dânsa, două pentru dânsul. Asta e România, o țară nedreaptă în care bugetarii au devenit noua burghezie haute. Oamenii ăștia sunt ca niște căpușe care nu știu cum să mai facă să se mai lipească de un salariu de la stat, nu contează că mai încasează unul, două. Sunt efectiv puși pe jaf, să ia tot ce se poate cât sunt pe posturi.

Articolul precedent8 salarii diferite încasate de la stat de o familie de bugetari din București
Articolul următorFIERUL, MANGANUL SI APA DURA – UN DEDURIZATOR ECOMIX TE SCAPA DE ELE INSTANT
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here