Acasă Blog INCARCA-TI CARTELA PREPAY DIN CONFORTUL CASEI CU AJUTORUL RE-INCARCARE.RO

INCARCA-TI CARTELA PREPAY DIN CONFORTUL CASEI CU AJUTORUL RE-INCARCARE.RO

392
0

Dacă am fi întrebat în urmă cu 10 ani 100 de români ce anume preferă, abonament sau cartelă PrePay, cu siguranță cel puțin 90 dintre aceștia ar fi ales abonamentul. Ei bine, vremurile se schimbă într-un ritm mai mult decât galopant și astăzi, statisticile s-au inversat complet. Cu greu mai găsești astăzi oameni dornici să se lege 24 de luni de un abonament, majoritatea românilor preferă libertatea pe care o oferă cartela PrePay.

Unul dintre motivele principale pentru care în trecut abonamentele erau la mare căutare se lega de continuitatea serviciilor. Atât timp cât plăteai la timp abonamentul, beneficiile erau active. Pentru unii era un mod mult mai simplu de a se folosi de telefonia mobilă în acest mod, decât să stea cu grija minutelor expirate. Până nu demult, dacă doreai o reîncărcare pentru cartela PrePay trebuia să te duci la cel mai apropiat punct de lucru al operatorului.

Ei bine, astăzi cei care doresc să-și reîncarce cartelele PrePay o pot face online, prin intermediul platformei re-incarcare.ro, simplu, rapid, din confortul propriei case, fără să mai fie nevoiți să piardă timpul pe drumuri, fără să mai stea cu grija minutelor expirate la miezul nopții și al telefonului devenit practic neoperațional. Acest portal este unul dintre motivele principale pentru care în România a început în ultimii 10 ani o migrare masivă din zona de abonament spre zona de PrePay. A fost eliminat practic cel mai mare inconvenient al cartelei PrePay.

9 motive să-ți încarci cartela PrePay prin intermediul re-incarcare.ro

  1. Indiferent de operator, îți poți încărca cu minute sau credit cartela PrePay. Re-incarcare.ro este un portal destinat tuturor posesorilor de cartele PrePay din România: Orange, Vodafone sau Telekom. Acest portal avantajează în special posesorii de cartele dual-sim, care își pot reîncărca foarte rapid cartelele din același loc.
  2. Portalul este deschis non stop. Nu contează când anume îți expiră beneficiile. Chiar și la miezul nopții poți cumpăra o reîncărcare Vodafone, Orange sau Telekom prin intermediul re-incarcare.ro, din confortul casei tale. Tot ce trebuie să deții este un card bancar cu valoarea în RON a reîncărcării electronice pe care dorești să o cumperi.
  3. Pașii necesari operațiunii de reîncărcare sunt simpli. Tot ce trebuie să faci este să alegi operatorul (Vodafone, Orange sau Telekom), să alegi pachetul de reîncărcare, să alegi tipul de reîncărcare, să introduci numărul de telefon pentru care dorești reîncărcarea electronică respectivă și apoi adresa de e-mail pentru facturare.
  4. Prețurile pentru reîncărcările electronice vândute sunt aceleași cu prețurile oferite clienților în punctele de lucru ale operatorilor GSM Orange, Vodafone sau Telekom. Site-ul nu percepe taxe sau comisioane suplimentare. Dacă există mici diferențe de câțiva bani este doar din cauza schimbului valutar.
  5. Portalul se află pe piață de peste 10 ani, ceea ce înseamnă că este un site de încredere. Cei care se ocupă cu lucruri necurate nu reușesc să rămână pe o piață atât de volatilă precum cea din România mai mult de 1-2 ani. Vechimea pe piață în România înseamnă atât seriozitate cât și respect față de client.
  6. Procesul de reîncărcare durează foarte puțin. Din momentul în care începi să introduci datele necesare achiziției și până în momentul primirii SMS-ului care anunță acordarea beneficiilor, durează maxim 3 minute. Re-incarcare.ro este cel mai rapid portal destinat achiziției de reîncărcări Vodafone, Orange și Telekom din România.
  7. Nu este necesară crearea unui cont de client pe site. Acesta este unul dintre motivele pentru care procesul de reîncărcare electronică durează maxim 2-3 minute, sunt eliminați pași care nu sunt neapărat necesari.
  8. Nivelul de securitate este foarte ridicat. Tranzacțiile sunt criptate 100% așa că sunt șanse zero ca datele tale bancare să ajungă pe mâini nepotrivite și să te trezești ulterior cu banii goliți din cont.
  9. Datele cu caracter personal rămân cu caracter personal. Nimeni nu o să vândă aceste date altora în scopul obținerii de bani cum se întâmplă din păcate pe alte site-uri, unde ni se cere de asemenea introducerea numărului de telefon în formulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here