Acasă Blog Cineva a plătit 6000 de euro pentru … un loc de parcare...

Cineva a plătit 6000 de euro pentru … un loc de parcare în fața blocului…

29
0

Da oameni buni, absurditatea are loc la Drobeta Turnu Severin, unde în altă parte, locul unde aroganțele oltenești, fala și dorința de a epata sunt la ele acasă. Primăria a scos la licitație niște locuri de parcare în fața unor blocuri, după ce a asfaltat niște străzi…

Cam așa face Primăria din oraș, asfaltează pe banii noștri, vine apoi trage niște linii cu vopsea apoi pune taxă 150 de lei pe an pentru acele locuri de parcare nou create. Ei bine se pare că încăpățânarea prostească și dorința de a știi tot satul cine-i Gheorghe au făcut mare vâlvă-n oraș, când pentru un loc de parcare s-a licitat până la 15.000 de lei.

Absurdul nu se oprește aici, dacă acela ar fi fost SINGURUL loc de parcare liber din acea zonă poate aș mai fi înțeles, căci nimănui nu-i convine să cumpere locuri de parcare la dracu-n praznic, însă din spusele celor din Primărie, cică ar mai fi fost o grămadă de locuri neocupate în zona respetivă, la doar câțiva metri distanță de locul cu pricina.

În fine, acuma, fiecare face ce vrea cu banii lui, dar să plătești 6000 de euro pentru 2 ani (căci anul 2 de reînnoire tot 3000 de euro va fi, abia din anul 3 locul va fi 150 de lei) mi se pare de noaptea minții într-un oraș în care nu este nimic de muncă.

Lenea și încăpățânarea unora nu are limite, îngâmfarea oltenească și dorința de a epata au scăpat de sub control într-unul dintre cele mai sărace județe din România, dacă nu chiar cel mai sărac județ, posibil Vasluiul să ne fi depășit demult…

Articolul precedentINCARCA-TI CARTELA PREPAY DIN CONFORTUL CASEI CU AJUTORUL RE-INCARCARE.RO
Articolul următorCe se întâmplă când vinzi lucruri pe OLX
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here