Acasă Blog Firmele care au mereu anunțuri de angajare…

Firmele care au mereu anunțuri de angajare…

156
0

Cu toții am observat probabil faptul că există în fiecare oraș din România genul acela de firme care au mereu anunțuri de angajare. Mulți ar fi tentați să creadă că le merge atât de bine încât au mereu nevoie de oameni, sunt într-o continuă expansiune. Ei bine, oare așa să fie? Acesta să fie motivul pentru care aceste firme au mereu anunțuri de angajare?

Bineînțeles că adevărul este cu totul altul. Aceste firme au mereu anunțuri de angajare pentru că ori plătesc foarte prost, ori exploatează angajații mult peste medie, ori nu au niciun pic de respect față de angajați și să știți că mulți preferă să plece chiar și din locuri mai bine plătite dacă simt că ei nu sunt respectați ca și angajați.

Este ceva absolut normal și firesc în România ca patronii să ofere salariul minim pe economie și apoi să tragă pe angajați chiar și 12 ore pe zi, fără să le plătească ore suplimentare sau ceva de genul. O asemenea mizerie de patroni nu cred că mai există nicăieri în lume și sincer bine fac tinerii care pleacă din România și refuză să mai lucreze la asemenea jigodii.

Chiar aș vrea să văd ce-or să facă aceste firme care angajează mereu când nu or să mai aibă efectiv pe cine să angajeze, întrucât s-a perindat pe la ele întreg orașul. Nimeni nu o să mai vrea să le vină la muncă știind ce fel de condiții de muncă oferă, știind ce salarii oferă și așa mai departe. Greu de schimbat această mentalitate dacă de ani de zile se comportă așa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here