Acasă Blog E mai simplu să speri la un buton decât să te duci...

E mai simplu să speri la un buton decât să te duci la muncă

204
0

Ne întrebăm cu toții de ce s-a umplut de păcănele România, de ce le vedem la fiecare colț de stradă. Ei bine, legislația le favorizează în primul rând, există legi conform cărora statul câștigă și atunci când jucătorul câștigă dar și atunci când pierde. Dacă jucătorul câștigă statul ia impozit, dacă jucătorul pierde statul ia impozit de la cazinou.

Mi se pare că se exploatează la maxim speranța unor oameni la pricopseală din asta din nimic. Să apeși un buton și să faci milioane, zeci de milioane, sute de milioane, miliarde, și așa mai departe. Se exploatează la maxim dependența unor oameni destul de slab dezvoltați intelectual, prea slab dezvoltați cât să înțeleagă faptul că nu au cum să câștige la aparate

Cei care câștigă fiți siguri că or să bage înapoi de 10 ori mai mult, pentru că așa funcționează boala. Te prinde o dată, iei un câștig mare, apoi începi să-l mai prinzi o dată, ca și cum băieții ăștia cu cazinourile sunt ceva ONG-uri caritabile, miliardari care nu au ce face cu banii și preferă să-i dea celor suficient de inteligenți cât să fie în stare să apese un buton.

Nu există om care să trăiască din păcănele, cum nu există nici cazinou ruinat de câștigători, invers însă, există foarte multe exemple. Sunt foarte mulți oameni care și-au pierdut întreaga avere la aceste aparate din cauza dependenței pe care acestea o dau. Cel mai bine ar fi ca oamenii să se ducă la muncă și de acolo să spere să câștige mulți bani, nu din simpla apăsare a unui buton la un aparat care din punct de vedere matematic nu-i dă nici 1% șanse de câștig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here