Acasă Blog De ce transformă comuniștii Occidentul în dușman (Rusia și China)

De ce transformă comuniștii Occidentul în dușman (Rusia și China)

130
0

Occidentul este cel mai mare dușman pentru țările rămase încă socialiste, comuniste, dominate de dictatură sau cum vreți să le denumiți. Conducătorii statelor precum Rusia și China au grijă să transforme occidentul într-un dușman de moarte, care vrea mereu să cotropească țările comuniste pentru a le lua bogățiile. Întotdeauna va exista această separare cum exista de altfel și pe vremea lui Ceaușescu, când nimeni nu avea voie să plece din România, când mulți au fost chiar împușcați pentru că au vrut să fugă.

Occidentul este un pericol mare pentru comuniști nu din pricina cotropirii, nu o să se ducă niciodată lumea civilizată peste Rusia sau China, ori Coreea de Nord. Pericolul pe care-l poate aduce Occidentul popoarelor comuniste se numește trezirea la realitate. Salariile în Rusia, China, Coreea de Nord sunt o glumă proastă comparativ cu SUA, Germania sau Franța, considerate occident. Drepturile omului de asemenea sunt tratate cu superficialitate în țările comuniste, uneori sunt flagrant încălcate.

Vă dați seama că toată lumea vrea să trăiască mai bine, iar dacă popoarele comuniste ar afla de nivelul de trai din Occident, de ideea de libertate, n-ar fi tocmai bine pentru partidele comuniste care controlează țări precum Rusia sau China. Oamenii din aceste țări trebuie îndobitociți la maxim astfel încât să creadă doar ce li se zice de la partid, cel mai bun exemplu fiind invazia Rusiei în Ucraina, în mediul online au apărut interviuri cu oameni îndobitociți din Rusia care nu credeau nici la 6 luni de la invazie, faptul că Rusia a atacat Ucraina. Așa au văzut ei la TV, așa a zis Putin, ei așa cred.

Acesta este marele pericol pe care-l prezintă Occidentul pentru comuniști, nu invazia terestră ca la 1800 toamna, pentru resurse sau alte nebunii.

Articolul precedent1987 – SUA vs ROMÂNIA
Articolul următor… CA SA STIM CU CINE STAM DE VORBA!
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here