Acasă Blog De ce nu te muți în Timișoara? Ei, uite de-asta!

De ce nu te muți în Timișoara? Ei, uite de-asta!

219
0

Am fost întrebat de multe ori de ce nu mă mut la Timișoara. Că la Severin nu există dezvoltare, că la Severin nu există viitor, că la Severin sunt chiriile la fel de scumpe, că poți să lucrezi din orice oraș din moment ce lucrezi de acasă, și așa mai departe. Astăzi am să răspund pe scurt: din cauza rasismului.

De-a lungul timpului, s-au tot dus pe la Timișoara oameni de aici de prin Oltenia, din păcate nu toți foarte educați, și au reușit să stârnească în Timișoara aceeași ură pentru străini cum am reușit noi ca națiune să stârnim în toată Europa, pe unde ne-a cântat cucul, pe unde am avut norocul să ne aciuim.

Vedeți și voi imaginile din acest articol, vorbesc de la sine. Că oltenii put, că nu se spală, că sunt nesimțiți, că sunt pupincuriști, că vor să fie șefi, că invadează Banatul și așa mai departe. Se strigă lucruri care derivă pe-o parte din sărăcie, din lipsa de educație, dar se strigă și multe aiureli care n-au nicio valoare.

Oltenii sunt leneși

Dacă ar fi leneși nu cred că s-ar duce LA MUNCĂ în Timișoara. Cred că ar sta pe ajutorul social în Mehedinți, Dolj, Vâlcea și așa mai departe.

Oltenii sunt pupincuriști

Oltenii sunt pupincuriști ca să fie șefi. Sincer să fiu, nu cred că se aplică în mediul privat, unde șefi ajung de obicei oamenii care reușesc să aducă mai mulți bani în firmă. La bugetari, e altă poveste. Acolo cred că din orice colț de țară ai fi, nu ajungi șef dacă nu ești pupincurist, ori nu dai șpaga mai departe.

Oltenii au ridicat Banatul

N-a ridicat niciun oltean niciun Banat. Banatul a mers bine dintotdeauna din cauza poziției geografice. Toate orașele din Vest, Nord Vest și Centru s-au dezvoltat mult mai bine față de Sud, Sud Est, întrucât au pornit o industrie care a fost alimentată constant.

Timișoara, Arad, Oradea mai ales, Clujul, sunt orașe care au atras dintotdeauna forța de muncă din exterior și așa s-au ridicat, dar nu putem spune că doar oltenii au ridicat locurile prin care s-au dus la muncă, e o aberație cât casa și o aroganță nefondată venită din partea unora.

În linii mari, bănățenii s-au săturat de olteni, consideră că sunt invadați, dar continuă să închirieze la prețuri exorbitante imobiliare către olteni. Bănățenii care administrează fabrici și uzine în Timișoara continue să angajeze olteni leneși și puturoși. Ipocrizia unor oameni atinge cote maxime din păcate.

Cu alte cuvinte, oltenii sunt buni când dau 400 de euro chirie pe un apartament cu 2 camere în Timișoara exact ca în străinătate, oltenii sunt buni când e vorba de fabrici și uzine, dar societatea din Banat îi percepe ca pe niște căcați ai societății. Și din cauza asta, din cauza rasismului semi-ipocrit, eu nu am să mă mut NICIODATĂ la Timișoara.

Articolul precedentING vinde credite în România cu 66% mai scumpe față de Olanda
Articolul următorCum a reușit Guvernul să îngroape PFA-urile, cu „ajutorul” oferit în Pandemie
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here