Acasă Arhiva Dacă închizi Facebook și dai televizorul pe Discovery, panica dispare

Dacă închizi Facebook și dai televizorul pe Discovery, panica dispare

1098
0
panica

Mi s-a luat de panica asta care a cuprins întreaga țară. Cu Coronavirus. Am observat o chestie interesantă. Cum închizi Facebook și televizorul, ieși din casă și panica dispare. În orașe, chiar dacă lumea mai stă și pe acasă, nu există panică. Nu știu unde sunt acele magazine arătate pe la TV cu rafturile goale, căci ei am fost zilele astea pe la supermarketuri și am cumpărat tot ce am vrut, am găsit de toate. Din punctul meu de vedere, panica asta creată pe Facebook și la TV ar trebui limitată, eradicată chiar.

Discutam cu un amic din Germania și-mi spunea că la ei la TV nu se vorbește despre Coronavirus așa de mult, tocmai în ideea în care nu se dorește panicarea cetățenilor. Păi dați la noi la TV, pe orice canal care se crede de știri gen Antena 3, România TV, Realitatea, B1, și o să vedeți nu numai faptul că se vorbește exagerat de mult de Coronavirus, dar nici măcar nu mai vezi alte subiecte. Voiesc cu Coronavirus, cu magazinele care ar putea rămâne fără alimente și etc. Bagă panica în oameni.

Eu unul dacă aș avea putere, aș interzice televiziunilor din România să mai discute despre acest subiect. Da, dacă Guvernul sau Președintele, ori Ministrul Sănătății ar face niște declarații, ar putea să le transmită dar atât. Nu să o țină langa cu talk show-uri interminabile și cu știri care au scopul de a face rating. Că lor le convine, cu cât stă românul mai mult lipit cu ochii de sticlă, cu atât fac și ele mai mulți bani. Așa de mult se exploatează panica în România încât ar merita făcut ceva în acest sens, urgent.

Articolul precedentGoogle TREBUIE să-și schimbe modul în care tratează pe cei care folosesc AdSense
Articolul următor4 motive să cumperi un Iveco Daily pentru afacerea ta
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here