Acasă Arhiva Google TREBUIE să-și schimbe modul în care tratează pe cei care folosesc...

Google TREBUIE să-și schimbe modul în care tratează pe cei care folosesc AdSense

1239
0
AdSense

Folosesc și eu pe câteva site-uri cu trafic mai important AdSense. De vreun an, așa. Ei bine, în acest an nu m-am pricopsit, și sincer să fiu sunt gata să depun și mărturie împotriva celor de la Google. AdSense este un serviciu jalnic din două puncte de vedere: 1. Din pricina plăților foarte mici specifice țărilor de lumea a 3-a

Și 2.Atunci când există o problemă, nu ai cu cine să te cerți. Pentru Google nu contează că el ia partea cea mai mare de cașcaval și ție-ți dă bucățica rămasă. Pentru Google nu contează că el face bani prin intermediul partenerilor, adică eu și alți fraieri care ne vinde spațiile publicitare de pe site-uri către el. Singura modalitate de a raporta sau a întreba despre o anume problemă este Forumul AdSense, unde dacă ai baftă îți răspunde la curiozități un utilizator AdSense experimentat.

Din punctul meu de vedere, Google trebuie să schimbe modul în care tratează pe cei care-i aduc foarte mulți bani în buzunare, adică pe cei care folosesc AdSense. Eu înțeleg că este dificil să ai o linie dedicată de suport, care să fie compusă din specialiști.

Da Google, știu asta, dar cred că deasupra de bani trebuie să fie pusă și calitatea unui serviciu//parteneriat. Eu nu cred că cei de la Google nu au bani să implementeze un serviciu dedicat pentru partenerii AdSense, cred că pur și simplu nu dorește. Google vrea să facă foarte mulți bani și să aibă niște costuri cât mai reduse.

Dacă a reușit să facă asta până acum și să folosească drept mijloc de suport tehnic, un simplu forum pentru care nu plătește nimic, de ce să înceapă să dea bani din buzunare? Ei bine, ar trebui să înceapă să-și schimbă abordarea pentru că și vremurile se schimbă, și oamenii se schimbă. Apar și alte rețele gen AdSense și dacă o să apară vreuna serioasă și pe parte de suport tehnic, clar oamenii vor face rocada, fără să stea pe gânduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here