Acasă Arhiva Aventuri cu mașina de spălat pe scări – tupeu oltenesc pe partenerii...

Aventuri cu mașina de spălat pe scări – tupeu oltenesc pe partenerii Altex deși le plătești serviciile

958
0
mașina de spălat

S-a stricat mașina de spălat. E ok, doar nu sunt făcute să te țină o viață. Am zis să cumpăr alta. Mă duc fain frumos la Altex, aleg un model și întreb băieții cum e cu transportul. Mi se spune că transportul la ei costă 25 de lei și că oamenii mi-o urcă pe scări, până la ușă, apoi o ia pe cea defectă drept buyback. Eu m-am bucurat, am zis ok. Că nu aveam chef absolut deloc de cărat mașini de spălat pe scări. Sunt și ușoare rău ?

Ei bine, vine ziua de livrare. Primesc mesaj, primesc telefon, vine mașina de spălat. Eram pe la Cora. După vreo 10 minute mă sună iar tipul de la livrare. Cică el este singur pe mașină, dacă pot să vin să-l ajut s-o urcăm pe asta sus și să o coborâm pe cea defectă la el la mașină. Băi fraților, mi-a stat mintea în loc. I-am zis omului că eu sunt departe și chiar eram. Nu am cum să fac asta. Mi-a explicat el că-i singur pe livrare și că al lui coleg este pe la Baia de Aramă.

Nu mă interesa pe mine. I-am zis că nu am cum să vin. Mă frate și tot insista omul să mă apuc eu să car mașini de spălat pe scări. Și încep să mă enervez, și iese olteanul din mine. I-am zis foarte clar că eu nu am plătit transportul ca să car mașini de spălat pe scări. Regula la Altex spune foarte clar că ai lor livratori sunt obligați să lase mașina de spălat la ușa ta. Dacă e la casă, în fața porții, dacă este la bloc, în fața ușii pe scări.

Tupeu oltenesc frate, cui nu i-ar conveni să fie livrator, să ia o grămadă de bani pentru astfel de servicii și să pună clienții la muncă în loc de proprii lor colegi. Mare atenție cu cei de la Altex dacă cumpărați de la ei…

Articolul precedentTutorial – transcrierea dreptului de proprietate pentru autovehicule – vânzător cumpărător din același oraș
Articolul următorLa noi nu va fi problemă cu Coronavirus. Va fi problemă cu mincinoșii, cu „șmecherii”
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here